Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit hozhat ha lesz 4. hullám?

Mit hozhat ha lesz 4. hullám?

Figyelt kérdés
Szerintetek megint minden korlátozva lesz , még az EÜ ellátás is , és megint maszk kell mindenhova , nem lehetett vokna inkább módjával lenni a nyáron , és most nem újra kezdeni?

2021. aug. 25. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
9%

Igen, és?

Azert mert te így döntöttél. Oké.

Engem nem érdekel ki oltat ki nem. A csaladombol sincs mindenki oltva. Van ilyen is. Engem nem izgat.

Engem meg az bosszant, hogy egyesek, akik nem oltanak folyamatosan sertegetik, ijesztgetik, azt aki igen. Mi a fenét kepzelnek magukról? Mi köze hozzá?

Kötelező az oltás neki? Nem. Kell maszk? Nem. Le van zárva az ország? Nem. Korlátozzák? Nem. Mégis egész nap ezzel hergeli magát, meg másokat meg birkazza az embereket akik beoltatták magukat, hogy elfelejthessék végre ezt a sz@rt, hogy nyugodtan tudjanak jönni menni. Erre az oltatlanok folyamatosan buzer@ljak őket. Elmennek a jó büdös pics@ba!

Gondolom, hogy nem mind ilyen. Egészen elképesztő módon az oltottak között is vannak olyanok, akik tesznek rá ki oltat ki nem. De szeretik sértegetni, ettől jobban érzi magát mert gyáva és bizonytalan.

2021. aug. 26. 13:37
 32/88 anonim ***** válasza:

Ezt majd alkalomadtán átgondolhatnád😉: " ..még véletlenül sem kételkedsz benne, hisz mindenki fél.. "

2021. aug. 26. 13:47
 33/88 anonim ***** válasza:
25%

Teljesen egyértelmű egy-egy kérdésnél a lepontozottak az oltott birkák, a többiek meg az okos b@rmok.

Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki oltatta be magát és miért! Nem kötelező az oltás, nincs maszk, nincs korlátozás. Hergeljétek egymást mással. Próbáljátok meg kicsit elengedni ezt a dolgot, mert már teljesen bele vagytok hulyulve. Nem oltatsz, nem oltatsz. Senkit se érdekel. Csak hagyjátok békén azt aki igen. Foglalkozzatok végre mással!

2021. aug. 26. 13:52
 34/88 anonim ***** válasza:
100%

"Kötelező az oltás neki? Nem. Kell maszk? Nem. Le van zárva az ország? Nem. Korlátozzák? Nem. Mégis egész nap ezzel hergeli magát,"

Kötelező az oltás?MÉG nem...

Kell-e maszk?fog kelleni ,a munkahelyemen két hónap után most visszahozták beltéren,és tuti h ősszel megint mindenkire ráakasztják...

Korlátozzák?Hát kb.két éve lassan...

Hergelem magam? Igen mert rengeteg ember lehúzta a wc-n a jogait,és szabadkezet adott olyanoknak akik az anyjukat is eladnák 5forintért...

2021. aug. 26. 15:18
 35/88 anonim ***** válasza:
65%

HA LESZ 4. hullám se lesz akkora para már. Állambácsi csaknem annyira felelőtlen, hogy tartott volna augusztus 20-t, világkiállítást, és egyhetes kongresszust. Illetve a Pápa se utazgatna ide szerintem meg sehova.

Tizenévesek közül is egyre több át van oltva, miért lenne online az oktatás megint?

Ha pedig megnézitek a hivatalos oldalon az aktív fertőzöttek számát, látható, hogy egyre csökken az a szám hétről hétre. Vagy ott hazudnak 🤷‍♀️

2021. aug. 26. 15:35
 36/88 anonim ***** válasza:
100%

"Ha pedig megnézitek a hivatalos oldalon az aktív fertőzöttek számát, látható, hogy egyre csökken az a szám hétről hétre. Vagy ott hazudnak"

Tavaly óta ismerjük már a forgatókönyvet...

Szeptember egytől elkezd emelkedni a "fertőzöttek" száma,az összes média átkapcsol kovid üzemmódra...

Október -november környékén már korlátozások amik december környékén tetőznek kb. Március végéig aztán megint mehet a birka három hónapig nyaralni ,utána meg jön megint a szeptember...

2021. aug. 26. 15:48
 37/88 anonim ***** válasza:
100%
De most is napok óta nyomják az ennyi meg annyi új fertőzött/nap dumát, mégis csökken a szám..
2021. aug. 26. 15:50
 38/88 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legkésőbb novembertől ugyanolyan korlátozásokkal május végéig bezárva, lezárva korlátozva leszünk mint tavaly. Oltási kártyától függetlenül.

Bár ne lenne több lezárás. Legalább nem vesztenénk el a korlátozások miatt harmadjára is a munkánkat mindketten a párommal 2 éven belül. Mert hogy coviddal nem találkoztunk 1,5 év alatt, sem mi sem a családjainkból senki.

Biztos lesz zárás. Rájöttek, hogy ezzel lehet irányítani bizonyos embereket. Sose fogják kiadni a kezükből, ahogy a veszélyhelyzetet és a rendeleti kormányzást se.

Tavaly is azt mondták, hogy az országnak működnie kell , aztán novemberben mégis megint zártak. Most se lesz másképp.

Ennyit az ígéreteikről, én azt se hiszem el amit kérdeznek.

2021. aug. 26. 16:50
 39/88 anonim ***** válasza:
100%

Egy valamit felejtesz el, ami a tavalyi évben még nem játszott akkora szerepet. Az oltást. Mára több millió ember be van oltva. Ha tényleg nem annyira durva a delta, mint azt mondják némelyek, akkor már eleve nem lehet akkora gáz. Nem igaz?

Nem azt mondják, hogy nem kötelező az oltás? Nem azt mondják, hogy nem lesz zárás? Hogy nem a maszk a megoldás, hogy jelenléti oktatás lesz? Mindenhonnan ezt hallani, olvasni.

Inkább lefelé fogják kerekiteni a számokat, hogy oltassanak az emberek de akkor hatékonynak is kell lennie, és nincs indok zárni, korlátozni. Ha meg " túl sok lesz a fertőzött a kórházakban " és zárni kellene, akkor meg nem fognak oltatni az emberek, mert minek.

Nem látod az ellentmondást ebben?

Miért korlatozna ha hatékony az oltás? Ha meg nem hatékony, mert a mutáns ellen nem jó, akkor hogy akarja az embereket ravenni az oltasra?

Azt, hogy nálatok a cegvezetes úgy döntött újra kell a maszk..ez van. Ez kb olyan, mint hogy egy elemiszerrel dolgozónak kötelező a tudoszuro. Előírás. Elfogadod vagy sem, csak már a te dolgod. Így határoztak és kész. Nem tudsz mit tenni. De még mindig nem kötelező a maszk.

(Egyébként nálunk VÉGIG kötelező. Amikor már eltoroltek akkor is maradt. Es biztosítja is a cég mindenkinek. Napi szinten.)

Hogy mi lesz, nem tudom. Szerintem érdemes a külföldi híreket figyelni. Itt is azt fogják tenni, amit körülöttünk.

Meglátjuk.

Sok intézkedés szerintem is felesleges volt. Pl éjszakai kijarasi, az idősáv stb. Próbálkoztak minden (sokszor értelmenten) hulyeseggel.

2021. aug. 26. 17:04
 40/88 anonim ***** válasza:
42%
Az hogy a ti családotokat elkerülte még nem jelenti azt, hogy nincs vírus. Én ismertem két embert akiket átsegített a túloldalra. És egy ember volt a családban fertőzött.
2021. aug. 26. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!