Mit lehetne tenni a lakosság oltásokkal kapcsolatos félretájékoztatását illetően?
"Ha esetleg találkozunk az intenzív osztályon, akkor tájékoztatni foglak és kérdezni is foglak! Pl: jobb itt feküdni, mint az oltás?"
Én pedig majd 5 év múlva megkérdezem, hogy jobb a halálos ágyon feküdni az oltás okozta szövődményekkel, mint kibírni anno azt a pici időt mozi és házibulik nélkül? (Sokan csak a kártya miatt vették fel az oltást).
az államkasszába.
Gratulálok Gödény, hatott az agymosás."
Határozottan kértem, hogy ne az egybitesek válaszolgassanak. Ha valaki Gödényezik és laposföldezik, az számomra nem vitapartner. Ha vannak szakmai érveid is ezen felül, bár tudom, hogy úgysincsenek, akkor hallgatlak. De csak akkor.
Utolsó hozzászólásom a 22-es válaszadónak is szól. Annak, aki a nagyon magasröptű véleményét osztotta meg a világgal, mely szerint:
"Ja biztos azért oltják a kismamákat, gyerekeket, mert kiakarják őket írtani. Nehogy már legyen aki fizet az államkasszába..."Ez amúgy remek felvetés. Tehát te TÉNYLEG azt hiszed, hogy pusztán azért, mert megindult a kampány a gyerekek és kismamák oltására, akkor az egyből automatikusan biztonságossá is válik? :D Vagy ezt neked valaki így adta elő neked?
Jáj kérdező, emberek milliárdjait oltották
De látom a gondolkodás nem az erősséged
Pontosabban közel 5 milliárd embert oltottak be a 7,6 milliárdból. Tudod, hogy mennyi lenne a hivatalos statisztikák szerint az ideális populáció-szám a Föld számára? 1,5-2 milliárd.
Ha az oltásban elpusztul tegyük fel 4 milliárd ember, akkor máris közelebb vagyunk a Föld megmentéséhez a túlszaporodástól.
A gyerekeket nem oltják, ők a következő generáció, akikből majd orvosokat és értelmiségieket lehet irányítottan képezni. A vezető szociopatáknak pedig hidd el, nem számít 5 milliárd emberélet.
Az oltatlanok között is vannak ám intelligens emberek, pl. sokan egészségügyi okok miatt nem tudják beoltatni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!