EHR dokumentum (lelet) mikor kerül fel a felhőbe?
Tegnap voltam magándokinál ultrahangon, ott azt mondták most nem adnak ki papír alapú leletet, de ügyfélkapun keresztül (eeszt.gov.hu) meg tudom nézni én is és az orvosom is aki beutalt uh-ra.
Ismerem ezt az oldalt, viszont tegnap óta még nem került fel a lelet...
Mennyi időbe szokott ez telni? Azt hittem már tegnap fent lesz, kéne aggódni vagy mindig beletelik egy kis időbe?
Hmm, azóta sincs fent :/ tegnap este 17 körül voltam a dokinál.
Megnéztem 2 helyen is, egyik az ellátások-> eseménykatalógus, és ezen belül megjelenik hogy jártam ennél a dokinál tegnap, de ha rámegyek a részletekre, akkor az "EHR dokumentum: nincs" jelenik meg, tehát nyoma van legalább h ott jártam csak még lelet nincs fent.
A másik pedig az ellátások-> egészségügyi és betegdokumentumok fülnél van, viszont itt értelemszerűen semmit nem ad ki erre vonatkozóan, mivel ugye maga a lelet nincs.
Írj az EESZT-nek, hogy mi lehet az oka. Készségesen valaszolnak a kerdesekre - azért ajánlom, hogy inkább itt próbálkozz először, mert nem mindig kedvesek a telefonban a rendelőben.
Ha az EESZT ügyfélszolgálata azt állítja, hogy már fenn kéne lennie és ez nem rajtuk múlik, akkor próbáld meg a rendelőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!