Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit lehetne tenni a lakosság...

Mit lehetne tenni a lakosság oltásokkal kapcsolatos félretájékoztatását illetően?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos, hogy minden oltóponton elmondták az embereknek a következőket: Az oltások kísérleti hatóanyagok, a velük kapcsolatos klinikai vizsgálatok jelenleg is folyamatban vannak. Sem a biztonságosságról, sem a hatásosságről jelenleg nem áll rendelkezésre elegendő adat. Az oltás felvétele nem történhet kényszer (pl munkahely elvesztése) hatására. A közösség átoltottsága, a kórházak tehermentesítése, a példamutató magatartás (pl eü dolgozók esetében) nem lehet szempont, sem befolyásolási tényező. A beleegyezési nyilatkozatnak tartalmaznia kell az oltást felvevő egészségi állapotárol tett nyilatkozata mellett azt is, hogy tájékoztatták az oltóanyag kísérleti voltáról, és azt is, hogy ő az oltás felvételéről saját beleegyezése alapján, külső kényszertőkl mentesen döntött. Ez jelenleg megvalósul?

2021. aug. 11. 20:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%

Drága intenzíves szakápoló, fogalmad sincs rólam, de "örülök", hogy nem sikerült feldolgozni a kérdést, meg a hozzászólásom. És még most sem érted, hogy te vagy rossz helyen. Menjél inkább kávézgatni. Nekünk nincs miről beszélgetni. Minden jót neked!

Én is várom a kérdésekre a választ!

*Buta emberek offolják a kérdést, nem itt kell kiélni a frusztrációjukat!

2021. aug. 11. 22:00
 12/30 anonim ***** válasza:
42%

*rólunk

*hozzászólasokat

2021. aug. 11. 22:07
 13/30 anonim ***** válasza:
44%

Én bekerültem a Sote sűrgősségire tavasszal coviddal. Hát azt nem szeretném látni még egyszer ,amit akkor láttam. Borzalmas volt.

Lehet elgondolkodnátok ti is az oltáson, ha bevinnének titeket egy ilyen helyre megnézni,hogy mit képes művelni ez a vírus pár nap alatt az ember tüdejével.

2021. aug. 11. 22:49
 14/30 anonim ***** válasza:
61%

Akkor fussunk neki még egyszer:

A kérdés arra irányul, hogy jelenleg megvalósul-e az Mo-n, hogy nem kényszerből oltakoznak az emberek, megkaptak-e minden információt a vakcináról.

Bocsánat, de nem értem, hogy miért gondolod azt kedves utolsó, hogy ezt neked ide feltétlen le kell írni, ráadásul mi sem tudva pl. rólam.

Komolyan elgondolkozom, hogy mennyi....

2021. aug. 11. 23:08
 15/30 anonim ***** válasza:
10%
Kormánytól kell ezt kérdesni hiszen ők indították az oltásprogramot és az ők szakembereinek megfelelő volt úgy látszik. Ne a gyakori legyen ez fent könyörgöm, mert a fingforradalmat csinálsz max itt ebből.
2021. aug. 12. 08:58
 16/30 anonim ***** válasza:
18%
Miért kell hazudnod kérdező??
2021. aug. 12. 10:58
 17/30 anonim ***** válasza:
56%
Én értem mit akar a kérdező kérdezni, szerintem nem provokálni akar, csak nem világos neki. Mivel az oltás önkéntes, legalábbis jelenleg nem eü-ben, ezért a beleegyező dokumentum és minden olyan papír, amin adatokat adsz meg magadról és mások kezelhetik ezt, eleve törvényileg befolyásoltságtól mentesnek tekintendő, és ezzel tisztában kell lennie az adatokat közlő személynek is. Sok kérdést felvet az is, hogy mikor aláírod, akkor az aktuális tudás szerint teszed, tehát később ha kiderül valami, amibe nem egyeztél volna bele, akkor mi van. Sajnos ez ilyen. Van aki soha nem volt allergiás semmire, ezt megkapja és gondja lesz, de senkit sem érdekel, mert benne van, hogy nem várt események bekövetkezhetnek.
2021. aug. 12. 14:48
 18/30 A kérdező kommentje:

Pontosan vezesd le, hogy én hol hazudok. Jöhetnek klinikai vizsgálatokban rendszeresen részt vevő orvosok, CRA-k, orvosjogászok, klinikai jogászok, gyógyszertörzskönyvező és engedélyeztető szakemberek is- hogy kimutassák, hol van a hiba a felvetésemben. Illetve hogy, és mi alapján áll meg a jelenlegi gyakorlat, ami alapján az oltásokat beadják.

Jogszabályokat is idézhetnek, sőt, az lenne a legjobb. Akkor talán elhiszem, hogy nem abnormális az, ami most van.

2021. aug. 12. 18:26
 19/30 A kérdező kommentje:
Elsősorban a sürgősségi engedélyeztetés kérdése érdekelne. És innentől kezdve nem bánnám, ha csak olyanok szólnának hozzá a kérdéshez, akik szakmailag kompetensek.
2021. aug. 12. 18:30
 20/30 anonim ***** válasza:
Hogy mi van a sürgősséggel?
2021. aug. 12. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!