Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik vakcinával akarjátok...

Melyik vakcinával akarjátok beoltatni magatokat?

Figyelt kérdés
Engem az orosszal oltottak, megkaptam már mindkettőt. Az első oltás után csak annyit éreztem, hogy valamennyire fáj az oltás helye, mire hazaértem, teljesen elmúlt. A második adag után fordult az elő, hogy a csípőizületem úgy begyulladt, hogy alig bírtam lábra állni. Vettem be rá gyógyszert, másnapra jobb lett a helyzet. Örülök, hogy beoltottak, biztonságosabbnak érzem így az életemet, a lényeg, hogy megvédjen a súlyos szövődményektől, ha megbetegszem.

2021. márc. 19. 19:04
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
65%

Na, akkor egy bohóccal fogsz találkozni belátható időn belül az SBO-n, ITO-n kispajtás! De sajna csak fehér , meg kék ruha van, és a piros bohócorr sem divat, csak fehér maszk.

Majd pls írd rá a homlokodra a userneved, hogy mindenki lássa...

Ugyanúgy küzd mindenki az ilyen agyhalottak életéért is, mint a normálisakért, de azért dühös még lehetek rád!

2021. márc. 22. 11:25
 52/55 anonim ***** válasza:
25%
51 Nem lehetsz dühös rám, hiszen minden amit mondtál rólam, az nem volt igaz. Csak magadra lehetsz dühös ha ennyire félre tudsz ismerni és érteni másokat. Jó olvasgatást!
2021. márc. 22. 11:27
 53/55 A kérdező kommentje:

Oltással kapcsolatban:

"Izraelben a lakosság 27 százalékát beoltották, azonban az oltottak 5,7 százaléka meghalt a Covid következtében, hiába kapták meg Pfizer-vakcina mindkét adagját. Ez hogy történhetett? A virológus szerint nem ment át eléggé a köztudatba, hogy az oltások populációs szinten hatnak, és a klinikai kísérleti adatok nem azt mutatják, hogy egyénileg mi fog történni, hanem általános képet adnak, és a védettség valóban nem 100 százalékos. Vagyis: attól, hogy valakit beoltanak, az nem garantálja azt, hogy nem lehet súlyos vagy halálos kimenetele a koronavírus fertőzésnek. Az sem tisztázott még, hogy a különböző variánsokkal szemben hogyan hatnak a vakcinák. A dél-afrikai variánsra például az AstraZeneca vakcinája a Dél-afrikai Köztársaságban nem hatott, de ez nem univerzális érvényű, mert egyáltalán nem mindegy, hogy hol, milyen populációban alkalmaznak egy oltóanyagot."

[link]

2021. márc. 22. 13:11
 54/55 anonim ***** válasza:
78%

Mert a vitaminok PREVENCIÓt szolgálnak, nem pedig kezelést.

2021. márc. 22. 16:35
 55/55 anonim ***** válasza:
86%
Bármelyiket elfogadom, nekem csak az a lényeg beoltsanak. Egyik oltásomnál sem kérdeztem meg mit nyomnak belém, beoltottak és kész és egyiktől sem lett semmi bajom, megvédtek a betegségtől,
2021. márc. 24. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!