Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik vakcinával akarjátok...

Melyik vakcinával akarjátok beoltatni magatokat?

Figyelt kérdés
Engem az orosszal oltottak, megkaptam már mindkettőt. Az első oltás után csak annyit éreztem, hogy valamennyire fáj az oltás helye, mire hazaértem, teljesen elmúlt. A második adag után fordult az elő, hogy a csípőizületem úgy begyulladt, hogy alig bírtam lábra állni. Vettem be rá gyógyszert, másnapra jobb lett a helyzet. Örülök, hogy beoltottak, biztonságosabbnak érzem így az életemet, a lényeg, hogy megvédjen a súlyos szövődményektől, ha megbetegszem.

2021. márc. 19. 19:04
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Ehhez kepest jo nagy leszavazasban volt reszem..27-28as valasz.
2021. márc. 22. 08:41
 32/55 anonim ***** válasza:
71%
31 szerintem azért, mert egoistának, önzőnek nevezted azokat, akiknek nincs szükségük oltásra.
2021. márc. 22. 08:47
 33/55 anonim ***** válasza:
29%

#32 Mert azok. És még lelki, szellemi gyengék is.

Olvasd már el a kommenteket az egészségügyesektől ez alatt a poszt alatt!

Vagy maradj otthon, és próbálj meg nem megbetegdni, vagy legalább maradj csendben!

[link]

Ugyanezt tudnám én is írni, mint a poszt alatt kommentelők.

Nap, mint nap emberek tucatjait veszítjük el, ti meg arról panaszkodtok, hogy nem tudtok IKEÁzni? Embertelenek vagytok!

Ezt is olvasd el: [link]

Ha most kerülsz kórházba, azért van kevesebb esélyed, mert nincs elég orvos, aki megmentsen. 24 órában nincs 36, hiába szeretnénk.

És ha eddig még nem tudtad volna: Éppen azok lesznek nagyon súlyos tünetesek, akiknek "erős az immunrendszere". De egy év alatt semmit nem tanultál, semmit nem voltál hajlandó megérteni, ezért nem tudod. Emiatt fogsz egy szép, fehér lepedős ágyon kikötni, és ha szerencséd van, egyszer haza mehetsz onnan. Ha nem, hát utána ikeázhatsz az örökkévalóságig barátom!

Sok szerencsét!

U.i.: Ugye az azért megvan, hogy az oltás erősíti az immunrendszered, a C-vitamin nem? Nincs meg? Jó szerencsét!

2021. márc. 22. 09:12
 34/55 anonim ***** válasza:
54%

33 nem a szerencsén múlik. Itt most nagyon sok mindent és mindenkit egybe mosol.

A C vitamin, és hozzáteszem, a D is pont hogy erősíti az immunrendszered, de ha már ilyen olvasott vagy utána is járhatnál.

Ha neked fontos az oltás, tedd azt. De attól még nem kellene lenézni azokat, akik nem betegedtek le.

2021. márc. 22. 09:36
 35/55 anonim ***** válasza:
71%

33

"És ha eddig még nem tudtad volna: Éppen azok lesznek nagyon súlyos tünetesek, akiknek "erős az immunrendszere". "

Ezt is tévesen tudod.

A túlzott immunválasszal kevered össze a két fogalmat.

Citokin vihar, azaz "erős" immunreakció pontosan ki van mutatva, alacsony D vitamin és cink szint eseteiben fordult elő. Vitaminhiányos állapotokban!

A D vitaminnak többek között az immunrendszer reakciójának összehangolásában is szerepe van.

Nem már kórházba kerülve kell szedni a vitamint, hanem már előtte. Ha oltakoztál, ha nem, nyugodtan szedheted.

2021. márc. 22. 09:42
 36/55 anonim ***** válasza:
49%

#34 Minden nap "utánanézek". Ne bízz abban, hogy vitaminszedéssel elkerülöd a kórházat! Maximum 1%-ban segít, az állpotromlást esetleg lassíthatja.

Mondom: Jó szerencsét!

2021. márc. 22. 09:46
 37/55 anonim ***** válasza:
67%
36 köszönöm, viszont kívánom. A százalékokban ugyan nem értünk egyet és a betegség lehetőségére adott félelmi reakciónk sem azonos. Ne csak azt nézd hogy ki kerül kórházba, hanem azt is, hogy ki NEM. A többség nem kerül oda.
2021. márc. 22. 09:54
 38/55 anonim ***** válasza:

#37 Látom, nagyon okos vagy! A citokinvihar nem elkerülhető vitaminszedéssel, és rohadtul nem keverek össze semmit semmivel.

Isten áldjon!

Maradj otthon, és inkább olvasgass, mint írj...

2021. márc. 22. 10:11
 39/55 A kérdező kommentje:
Pár dolgot én is hozzáfűzök. Az egyik, hogy amerikai orvosok megnézték, hogy hamarabb hazakerülnek-e a kórházból azok a betegek, akiknek D-vitamint adtak a kezelés alatt, és egyértelmű volt, hogy nem. Nem gyógyultak hamarabb. A másik dolog, hogy nagy tévedés van azzal kapcsolatban, hogy mekkora dózisban kell szedni a C-vitamint. Egy egészséges ember számára a napi referenciaérték 90-100 mg, ettől több nem kell. Ehelyett veszik sokan az 1000 mg-osat. Ezzel az a probléma, hogy a C-vitamin vízben oldódó vitamin, és ha magas dózisban visszük be a szervezetünkbe, távozni fog egy része a vizelettel. Ráadásul, ha folyamatosan szedjük a magas dózist, akkor egyre jobban biztajuk a szervezetet, hogy többet és többet ürítsen ki. Míg a 90 mg C-vitamin teljes egésze fog hasznosulni, addig az ezresé nem. 90 mg 100%, 1000 mg 1250% a napi referenciaértéknek megfelelően. Ebből is látszik, hogy fölösleges nagy dózisban szedni, ha valaki nem beteg. Betegség alatt célszerű rövidebb ideig emelt dózisban szedni, amikor a szervezetnek jobban van rá szüksége.
2021. márc. 22. 10:16
 40/55 anonim ***** válasza:
51%

38

Itt van minden információ a D vitamin jelentős szerepéről, a citokin vihar és a tünetek súlyosságáról, tudományos vizsgálatokkal és hivatkozásokkal

[link]

[link]

2021. márc. 22. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!