Melyik vakcinával akarjátok beoltatni magatokat?
Most már bármivel beoltatnám magam. Eü dolgozó vagyok, első körben oltottak, így pfizert kaptam. Páromnak most astrazenecat tudtam szerezni, bevállaltuk így is inkább, hogy volt ez a hiszti körülötte, mert sokkal kisebb annak ah esélye, hogy valami gond lesz az oltás tól, mint annak, hogy elkapja és belehal.
De bármit ajánlották volna, elfogadta volna (magamnak is bamrlelyiket beadatnám, ha nem kaptam volna eddig).
Egy igazi spártainak nincs szüksége oltásra, a Tajgetoszon nőttem fel farkasok között. :D
Amúgy viccen kívül jelenleg még biztosan nem fogom beoltatni magam. Egyrészt szerintem nagyon túl van tolva ez a világjárvány, másrészt rengeteg kérdőjel van a vakcinákat illetően. Fiatal, egészséges, erős immunrendszerem van, fitten tartom magam szellemileg és fizikailag is. Aki fél, ő oltassa be magát, engem nem zavar és nem is nézek rá majd furán, mindnekinek joga van eldönteni, hogy mit csinál.
Nem látom értelmét az oltásnak a magam szempontjából. Inkább elkapom vagy már elkaptam, oszt megoldottam természetes úton. Influenzára sem oltattam eddig. Környezetemben aki levert volt tőle és felgyógyultak ők mind dohányzás, vitaminhiány miatt voltak azok.
C+D+Cink kombót szedem, multivitaminnal. Egyelőre nem volt idén, sem tavaly semmi említésre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!