Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik vakcinával akarjátok...

Melyik vakcinával akarjátok beoltatni magatokat?

Figyelt kérdés
Engem az orosszal oltottak, megkaptam már mindkettőt. Az első oltás után csak annyit éreztem, hogy valamennyire fáj az oltás helye, mire hazaértem, teljesen elmúlt. A második adag után fordult az elő, hogy a csípőizületem úgy begyulladt, hogy alig bírtam lábra állni. Vettem be rá gyógyszert, másnapra jobb lett a helyzet. Örülök, hogy beoltottak, biztonságosabbnak érzem így az életemet, a lényeg, hogy megvédjen a súlyos szövődményektől, ha megbetegszem.

2021. márc. 19. 19:04
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
49%
Pfizer. Nagyon vàrom màr hogy mehkapjam
2021. márc. 21. 19:48
 22/55 anonim ***** válasza:
33%
Egyikkel sem.
2021. márc. 21. 21:55
 23/55 anonim ***** válasza:
78%

Jellemző, hogy lepontoztátok #12-est, pedig az igazat írja. Akár tetszik, akár nem.

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyon durva a helyzet :-(

De persze pontozzatok le, viszont aki mégis intenzívre kerül, az nyomjon már ide egy bocsánatkérést - ha még lesz rá lehetősége...

2021. márc. 21. 22:04
 24/55 anonim ***** válasza:
49%
Utolsót csak megerősíteni tudom, mobilkorházban irodista ismerős dolgozik. Minden nap azt hallgatják, ahogy tolják a halottakat a folyosókon, mintha vonat zakatolna (ágy kerekei + a padló + ahogy tolják).
2021. márc. 21. 22:10
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok, az én válaszomban mi nem tetszett?
2021. márc. 21. 22:12
 26/55 anonim ***** válasza:
100%

#25 Az nem tetszett a sok okosnak, hogy oltatni akarod magad. 23-as vagyok, és nagyon jól teszed! Ne foglalkozz a nagyképűekkel, az egészségügyesek kommentjeit, posztjait olvasd, arra figyelj! A politikusok mondanak, amit akarnak, meg amit kell nekik. De most nagyon fontos eldöntened, mi az igazság, mert az életed, egészséged múlik rajta!

Vigyázz magadra, és mindenki másra is, akire tudsz!

2021. márc. 21. 22:31
 27/55 anonim ***** válasza:
61%
Nyugati, új típusú vakcinával kizárólag! Pfizer vagy Moderna. Viszont mivl nyáron mennék ki Amerikába dolgozni, emiatt az egydózisú Janssent is elfogadom. Keletit is csak azért nem fogadnám, mert az EU-ban nincs engedélyezve. Így hiába vagyok vele beoltva, ha utána 2 hétnyi karanténkötelezettség várna rám.
2021. márc. 21. 23:50
 28/55 anonim ***** válasza:
48%
Ja és 26 éves férfi vagyok, de a kor nem számít. Minden jóérzésű, nem egoista beoltatja magát, ennyi.
2021. márc. 21. 23:51
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Most kaptam meg az Astra Zenecat Angliaban. Pontosan az lett, amit rengeteg embertol hallottam. Fel nappal kesobb fazas, aztan megfazas nelkuli influenza tunetek, de nem egeszen egy napig. Es utana, mialatt jol lettem, olyan melegem van, mintha belul hosugarzo lenne. Ennyit mindenki kibir, es lehet is tudni, hogy ez velejar.
2021. márc. 22. 00:55
 30/55 anonim ***** válasza:

#27 Természetesen csak az a biztos, ami már elmúlt, de sejtésem szerint Európán belül jó lesz a Sputnik és a Sinopharm is, már elkezdték beszerezni nyugaton is, el fogják fogadni. AZ USÁ-ban az oroszt elvi okokból kifolyólag nem fogják engedélyezni (agyrém...), de én azt javaslom, inkább vállald a beutazásnál a karantént, minthogy elhalaszd az oltást emiatt. Majd ott ősszel beoltanak Pfizerrel.

Külön köszönet a 28-ban leírt utolsó mondatodért!

Ez is csak feltételezés, de szerintem ha már meglesz az országok lakosságának 80%-os átoltottsága egy éven át, akkor max másfél-két éven belül megszűnnek a komoly problémák, teljes nyitás lehetséges, és még 5 évnyi folyamatos oltás mellett elég gyorsan megoldódik a probléma.

Kitartás!

2021. márc. 22. 08:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!