Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik vakcinával akarjátok...

Melyik vakcinával akarjátok beoltatni magatokat?

Figyelt kérdés
Engem az orosszal oltottak, megkaptam már mindkettőt. Az első oltás után csak annyit éreztem, hogy valamennyire fáj az oltás helye, mire hazaértem, teljesen elmúlt. A második adag után fordult az elő, hogy a csípőizületem úgy begyulladt, hogy alig bírtam lábra állni. Vettem be rá gyógyszert, másnapra jobb lett a helyzet. Örülök, hogy beoltottak, biztonságosabbnak érzem így az életemet, a lényeg, hogy megvédjen a súlyos szövődményektől, ha megbetegszem.

2021. márc. 19. 19:04
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
69%

Tények-tévhitek.hu.

Anyam borogass. Mi lesz a következő, femcafe?

2021. márc. 22. 10:21
 42/55 anonim ***** válasza:
63%

41 klinikai és tudományos vizsgálatok, hivatkozások a cikk alján!

39 A Mayo klinika cikkében azt olvastam, hogy az általad említett D vitaminos vizsgálat nem Covid19 betegeken történt

[link]

Adnál linket a cikkedhez légy szíves?

C vitamin szükséglet: igen, egészséges szervezetnek elég, nem szükséges napi 100 mg nál több.

Regenerálódó, beteg szervezetnek pedig hatványozottan megnő a C vitamin felvétele.

Tüdőgyulladásos betegnél vizsgálták, 20 gramm ! eltűnt benne, felhasználta a szervezet.

2021. márc. 22. 10:30
 43/55 anonim ***** válasza:

Na, akkor írok hiteles információ forrásokat, mivel tényleg úgy látom én is, hogy az "eztnezdmeg pont hu lesz a következő az igénytelenségi sor szerint

Egészségügyesek posztjai, kommentjei:

[link]

FB:

- Virológia Pécs

- PTE Immunológia

- Gondolatok egy biológustól

- KOVIDŐK

- Ázsiába szakadtam (yt csatornán vannak a videók)

Net:

[link]

Az összes szakcikk szakfordítása magyarul, a legfrissebb tanulmányok, segédletek gyűjteménye:

[link]

[link]

A legalapabb tudás megszerzéséhez, hogy esetleg értsd, hogy a fentiekben mit írnak, ajánlom a [link]

[link]

Kellemes olvasgatást az otthon ülés idejére! Szerintem aki valóban elolvassa ezeket, és ereni is akarja, azoknak ennyi bőven ki fog tartani júniusig.

De én leginkább azt tudom javasolni, hogy hallgassatok az orvosotokra, és egészségügyesekre. Ha már lefaragjuk az együttérzést, ők biztosan nem akarnak jövő tavaszig ilyen tempóban, ilyen körülmények között dolgozni, mint most.

Katasztrófa van a kórházakban!

2021. márc. 22. 10:31
 44/55 anonim ***** válasza:
46%
* ugye a C vitamin, aszkorbinsav, nem "csak" vitamin, hanem erős antioxidáns, megköti a szabadgyököket, ennek is jelentős szerepe van.
2021. márc. 22. 10:33
 45/55 anonim ***** válasza:
Steven: Olvasgass, mielőtt írsz! Ne csinálj már magadból bohócot...
2021. márc. 22. 10:35
 46/55 anonim ***** válasza:
45 A nénikéd a bohóc.
2021. márc. 22. 10:38
 47/55 anonim ***** válasza:

43

Ázsiába szakadtam, kiváló csatorna, ez a videója is tetszik:

"A nagytudású D vitamin"

https://www.youtube.com/watch?v=eKUIN5E6awg

2021. márc. 22. 10:43
 48/55 anonim ***** válasza:
61%

Utolsó hozzászólásom a vitamin-témában, ha ez nem elég, mi kell még?

Akadémiai Kiadó, AKJournals Orvosi Hetilap:

Hazai konszenzus a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében

[link]

"D-vitamin-hiány hatása az immunrendszerre"

"A konszenzus megállapításai

– A D-vitamin mind az adaptív, mind a természetes immunválasz fontos autokrin regulátora.

– A D-vitamin-hiánynak szerepe van az autoimmun betegségek patogenezisében.

– Megfelelő D-vitamin-pótlás immunregulatorikus hatása révén az autoimmun betegségek szupportív kezelésében kedvező hatású. Elsődleges profilaxisként alkalmazva csökkentheti az autoimmun betegségek kialakulásának veszélyét."

"Fontos autokrin regulátora" kiemelendő.

Ha nincs, akkor citokin vihar van.

2021. márc. 22. 10:59
 49/55 anonim ***** válasza:
49%

Szdejél D-vitamint, meg amit csak akarsz, de mellette oltasd magad, és tartsd be a szabályokat! Nem terjessz olyan nézeteket, hogy nem kell betartani a szabályokat, és nincs szükség az oltásra, mert az tisztán hülyeség, és ezekkel a nézetekkel veszélyeztetsz másokat. Mondjuk ezek a mások hülyék, de a hülyék élete is megőrzendő.

Emlékeztetlek, hogy ott kezdted, hogy nem kell oltás. Innentől kezdve vágtad el magad, és csináltál magadból bohócot.

2021. márc. 22. 11:13
 50/55 anonim ***** válasza:
34%

49 Egyetértek az első mondatoddal, azt leszámítva, hogy szükséges mindenképpen az oltás.

A többi mondatod hazugság.

Nem terjesztettem oltásellenes nézeteket, azt mondtam, hogy nekem nincs szükségem rá.

És azt sem mondtam sehol sem hogy ne tartsatok be szabályokat.

A bohóc itt te vagy.

2021. márc. 22. 11:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!