Melyik vakcinával akarjátok beoltatni magatokat?
En Astra Zenecara megyek. December ota semmifele problema nem volt vele. UK. Talan Brexit miatti fingatas, talan paranoia volt ez a cirkusz.
Minden ismerosnek voltak mellekhatasok, de ez benne van a pakliban es itt publikalnak rola.
Hát szerintem amit írtok, akkor volt igaz, mikor az első és a második hullám ment.
Kórházban dolgozom, itt az ito-n most az egészséges kora negyvenesek vannak soron. Mármint a halálozással. De hétvégén volt 21 éves áldozat, volt 40-es kickboxos, aki kifejezetten egészséges és sportos életmódot élt.
Én szülészeten vagyok, az első két hullámban csak tünetmentes pozitívakat találtunk. Most sorra kerülnek gépre a középidős terhesek.
Sokkal nagyobb most a szar, mint amit a kormány állít. Sokkal nagyobb. És ez az 1200 fős lélegeztetésre szoruló szám már a kapacitás felső határán túl van, hiába magyaráznak, hogy másfélszer ennyi van. Nem igaz.
Anyukámat Pfizerrel oltották, koronavírusos betegekkel dolgozik, több kolléganője az oltás ellenére is elkapta, szóval azzal nem.
Az Astráról is hallani a rémhíreket, így azzal sem.
A kínait mondják a legjobbnak, viszont pl. Lengyelország kijelentette, hogy azt nem fogja elfogadni, szóval az utazás szempontjából nálam kizárva.
Az orosz vakcinára szintén mondják hogy nagyon jó, sőt, hogy a legjobb, viszibt pl. Amerikában azt nem fogják elfogadni
Marad a Moderna és a Johnson
Johnson nincs Magyarországon
Marad a Moderna
Viszont egyenlőre nem szeretnék semmilyen oltást, meg szeretném várni, hogy utazás szempontjából hogy alakul majd a helyzet.
Anyukám kórházban dolgozik, koronavírusos betegekkel, így az orvosoktól hallott vélemények alapján írtam.
AZ Eü-s dolgozótol kérdezném mit csináltok ha még kitart ez a helyzet 2 hétig és lesz még vagy 500 lélegeztetésre szoruló?
Redditen írta valaki hogy neki vasárnap már megmondták hogy a nagyanyját csak mélyaltatásba tudják rakni, mert kell a lélegeztető a fiataloknak.
14: szelektálnak. Azt rakják csak gépre, akinek több esélye van túlélni. Olaszországban is ez volt tavaly, most ugyanez van itt is. Ha nincs elég gép, akkor valakinek nem jut.
Egy ismerősöm járványkórházban intenzíves orvos. Most beszéltem vele, volt olyan, hogy két hét után leszedtek valakit a gépről, mert már esélytelen úgy is és kell a hely másnak. És már most is csak akkor tudnak felvenni valakit, ha felszabadul egy hely és akkor is válogatni kell a "jelentkezők" között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!