Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik vakcinával akarjátok...

Melyik vakcinával akarjátok beoltatni magatokat?

Figyelt kérdés
Engem az orosszal oltottak, megkaptam már mindkettőt. Az első oltás után csak annyit éreztem, hogy valamennyire fáj az oltás helye, mire hazaértem, teljesen elmúlt. A második adag után fordult az elő, hogy a csípőizületem úgy begyulladt, hogy alig bírtam lábra állni. Vettem be rá gyógyszert, másnapra jobb lett a helyzet. Örülök, hogy beoltottak, biztonságosabbnak érzem így az életemet, a lényeg, hogy megvédjen a súlyos szövődményektől, ha megbetegszem.

2021. márc. 19. 19:04
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
21%

En Astra Zenecara megyek. December ota semmifele problema nem volt vele. UK. Talan Brexit miatti fingatas, talan paranoia volt ez a cirkusz.

Minden ismerosnek voltak mellekhatasok, de ez benne van a pakliban es itt publikalnak rola.

2021. márc. 19. 19:36
 12/55 anonim ***** válasza:
52%

Hát szerintem amit írtok, akkor volt igaz, mikor az első és a második hullám ment.

Kórházban dolgozom, itt az ito-n most az egészséges kora negyvenesek vannak soron. Mármint a halálozással. De hétvégén volt 21 éves áldozat, volt 40-es kickboxos, aki kifejezetten egészséges és sportos életmódot élt.

Én szülészeten vagyok, az első két hullámban csak tünetmentes pozitívakat találtunk. Most sorra kerülnek gépre a középidős terhesek.

Sokkal nagyobb most a szar, mint amit a kormány állít. Sokkal nagyobb. És ez az 1200 fős lélegeztetésre szoruló szám már a kapacitás felső határán túl van, hiába magyaráznak, hogy másfélszer ennyi van. Nem igaz.

2021. márc. 19. 19:36
 13/55 neincat ***** válasza:
78%

Anyukámat Pfizerrel oltották, koronavírusos betegekkel dolgozik, több kolléganője az oltás ellenére is elkapta, szóval azzal nem.

Az Astráról is hallani a rémhíreket, így azzal sem.

A kínait mondják a legjobbnak, viszont pl. Lengyelország kijelentette, hogy azt nem fogja elfogadni, szóval az utazás szempontjából nálam kizárva.

Az orosz vakcinára szintén mondják hogy nagyon jó, sőt, hogy a legjobb, viszibt pl. Amerikában azt nem fogják elfogadni

Marad a Moderna és a Johnson

Johnson nincs Magyarországon

Marad a Moderna

Viszont egyenlőre nem szeretnék semmilyen oltást, meg szeretném várni, hogy utazás szempontjából hogy alakul majd a helyzet.

Anyukám kórházban dolgozik, koronavírusos betegekkel, így az orvosoktól hallott vélemények alapján írtam.

2021. márc. 19. 19:38
 14/55 anonim ***** válasza:
62%

AZ Eü-s dolgozótol kérdezném mit csináltok ha még kitart ez a helyzet 2 hétig és lesz még vagy 500 lélegeztetésre szoruló?

Redditen írta valaki hogy neki vasárnap már megmondták hogy a nagyanyját csak mélyaltatásba tudják rakni, mert kell a lélegeztető a fiataloknak.

2021. márc. 19. 20:37
 15/55 A kérdező kommentje:
Oltassátok magatokat, ne akarjatok kórházba kerülni, mert nem sok jó fog ott várni benneteket!
2021. márc. 19. 20:44
 16/55 anonim ***** válasza:
84%

14: szelektálnak. Azt rakják csak gépre, akinek több esélye van túlélni. Olaszországban is ez volt tavaly, most ugyanez van itt is. Ha nincs elég gép, akkor valakinek nem jut.

Egy ismerősöm járványkórházban intenzíves orvos. Most beszéltem vele, volt olyan, hogy két hét után leszedtek valakit a gépről, mert már esélytelen úgy is és kell a hely másnak. És már most is csak akkor tudnak felvenni valakit, ha felszabadul egy hely és akkor is válogatni kell a "jelentkezők" között.

2021. márc. 19. 22:10
 17/55 anonim ***** válasza:
91%
Kínaival oltatnám magam.
2021. márc. 19. 23:29
 18/55 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó vagyok: nyilván első helyen a Pfeizer állna,de arra esélyem sincs,Astrát ezek után biztos nem vàllalnám,így reálisat próbáltam kitűzni magamnak.
2021. márc. 19. 23:32
 19/55 anonim ***** válasza:
47%
Semelyikkel. Van rá egy titkos fegyverem. Prevenció és immunrendszer
2021. márc. 21. 02:42
 20/55 anonim ***** válasza:
65%
Őszintén nem tudom, de mire sorra kerülök a magam 20 évével ki tudja mi lesz. Arra leszek kíváncsi, hogy melyik ország mit fog megszabni. Illetve nálunk esetleg lesz-e még más fajta vakcina. Izrael példája a Pfizerrel elég bíztató. Családban van aki kínait kapott, de orosz is van. Mellékhatások nem voltak náluk. Idős távolabbi rokon házaspár járt rosszul, tünetmentes pozitívként kapták meg az oltást és, hogy ennek a következménye vagy amúgy is súlyos lett volna nekik a vírus lefolyása nem tudjuk, de az oltás után lázasodtak be és lettek rendesen betegek... De mindezek ellenére én is oltatnék, inkább egy oltás, mint súlyos betegség. Nem éri meg kockáztatni szerintem.
2021. márc. 21. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!