Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sok egészségügyi dolgozó mire...

Sok egészségügyi dolgozó mire követel magasabb bért maganak?

Figyelt kérdés
Legtöbb esetben megertem, de az alapján, amit tapasztalok, és a környezetemben hallok, nem ertem mire fel követelik maguknak, mikor fizeted a tb-t, de ha nem maganrendelobe fordulsz a gondoddal, nem kapsz rendes ellátást, legtöbbször azt se tudják mi bajod, csak fel írnak egy akármilyen gyogyszert, és mellette olyan lekezelő, bunko stilusban beszelnek veled, ami elfogadhatatlan, úgy kezelnek, mintha idiota lennel, az anyam évek óta jarkal orvosrol orvosra, maganorvosoknal is volt, mindegyik mast mondott neki, mas praktikat, gyogyszert, műtétet, kipróbált mindent, amit mondtak, megse segítettek a nogyogyaszati bajan, csak lehúztak egy csomo pénzt rola, meg emberszámba se vettek a legtöbb helyen, az ismerősöm korhazba ment, és sírva jött ki, olyan bunkók voltak vele, az apja súlyos beteg volt, egyik kórházból a másikba került, ismerősömnek a noverke egy tűt nem tudott rendesen beszúrni, kb szanaszét szurkalta a kezet, ezek utan kerdezem, hogy mire? A lekezelő, bunko stilusukra, vagy arra, hogy le se szharjak az ember baját?
2019. aug. 27. 15:51
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
68%

Nem olvastam végig az előző kommenteket, de 2 dolog jutott eszembe.

1. Ne keverd az orvosokat az egészségügyi szakdolgozókkal! Az ápolók nem tehetnek róla, ha az orvos paraszt módra viselkedik.

2. Biztos van, aki nem tud vénát szúrni, azonban legtöbbször a betegek erei vannak olyan szinten roncsolódva, hogy rögtön pattannak is szét. Emiatt igazan nem a nővérek a hibásak.

2019. szept. 2. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!