Sok egészségügyi dolgozó mire követel magasabb bért maganak?
Persze, hogy nem a háziorvoshoz megy, mert gyakorlatilag nincs háziorvosa. Lassan olyan kevesen leszünk, hogy összeomlik az alapellátás. Aki van pedig több mint a fele 60 év feletti. De a háziorvost persze nem kell megbecsülni, az nem is igazi orvos. Ez nem neked szólt kedves kolléga, csak magamnak puffogok. Rohadtul nagy baj van és az emberek még mindig ott tartanak, hogy szemét kapzsi orvosok...
Egyébként aneszten kezdtem, a rekord az volt, amikor rájöttem hajnali egykor, hogy reggel 8 óra óta elfelejtettem enni.
Ebben is van igazság, de sok esetben eszükbe sem jut, hogy a háziorvos illetve ügyeleti időben a városi ügyelet ahol van az opció lehetne. Hiszen kórház= azonnali ellátás =teljeskörű kivizsgálás.
A baj tényleg nagy, minden területen, teljesen egyetértek azzal, hogy a lufi egyszercsak ki fog durranni.
Arokpart.
A kettő nem fér meg együtt. Ha kórházban kell lennie, akkreditált állandó felügyeletét igényel, m ergo ne setalgasson a városban. Ha meg sétálgatva és ügyintézni tud, ne a kórházi ágyat foglalja
Arokpart!
Nálunk ehhez nem fektetnek be. Szépen mész mindennap akkor a laborba otthonról. Minek ehhez bent fekudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!