Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy értessem meg vele hogy...

Hogy értessem meg vele hogy nem érdemes cigiznie? Bőv lent

Figyelt kérdés

Egyik unokaöcsém teljesen odavan a cigiért...Valamiért azt hiszi ettől népszerűb lesz vagy nem tudom,mindenesetre biztos nem azért akarja mert szüksége van rá

pár hete adtam neki egy szálat kipróbálás szempontjából,szívott párat aztán elvettem tőle nehogy valami baja legyen

de nem elégedett meg ennyivel,azóta folyton ha találkozunk tőlem kér,már arra is megkért hogy vegyek neki egy dobozzal

az a kérdésem hogy hogy értessem meg vele hogy nagyon nem kifizetődő és még csak nem is menő a cigizés ?ti mit tennétek,én épp leszokóban vagyok mert már tudom milyen szar is...

2010. jún. 25. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Sajnos az ilyeneket nehezen lehet meggyőzni. Nekem úgy sikerült, hogy muttam a b.nőmnek képeket, hogy milyenek lesznek a fogai, milyen büdös lesz a szája, egy büdösszájúval senki se akar smárolni. A haja ruhája mindene büdös lesz, az arcbőre is csúnyább. JA és "mellesleg" sokkal hamarabb meg fog halni betegesebb lesz, ki tudja hány szép évvel hamarabb meg fog halni.

Mondd neki, hogy a csajok utálják a bagózó pasikat és te sose járnál olyannal aki cigizik.

2010. jún. 25. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja és havonta vagy 20-30ezret költhet cigire
2010. jún. 25. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Dohányzol, megkínálod cigivel.

És most csodálkozol, hogy kedvet kapott rá?

2010. jún. 25. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Uccsó válaszolonál a pont.

Te is hibás vagy, nem kicsit. A képek, és az elmagyarázása hatásos lehet. Értesd meg veel nagyon nyomatékosan, hogy ezzel magát teszi tönkre,szószerint megöli magát. Hány éves az unokaöcséd úgy mellesleg?

Te se cigizz, nem én dolgom, de... :/

2010. jún. 28. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
ez az én véleményem, ezt te nem mondhatod neki, de szerintem undorító és szánalmas bármilyen anyag-függőség, gyengeséget jelent, hogy nem tud tovább lépni rajta, továbbá hatalmas problémát okoz egész hátrelévő életére ezzel a hülyeséggel, hogy tizenegynéhány évesen heccből rászokik.
2010. júl. 12. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!