Mitől lehet ez? Hogy értessem meg vele, hogy ez így nem okés?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek nagyon korpás a haja...Megrázza a fejét és potyog belőle...Nagy darabok is vannak többségben...Szerintem ez már undorító és kezdek undorodni tőle.Mondtam már neki h ez nem egészséges és h nézesse meg fejbőri gyógyásszal.Mikor mondom neki , hogy valamit csináljon vagy használjon korpásodási sampont vagy nézesse meg akkor mindig gúnyosan rávágja h:Jóóvan na!!!
Én csak jót akarok..de mondom már annyira rossz a helyzet h kezdek undorodni tőle.Egyszerűen nem fogja fel h ez baj és tenni kell ellene!
Mit lehetne csinálni a hajával h ne korpásodjon??
És hogy értessem már meg végre vele hogy ez így nem oké és tegyen ellene valamit???
Köszi
2010. máj. 21. 21:48
1/3 anonim válasza:
Vegyél neki sampont, ajánld fel, hogy te megcsinálod szépre a haját. Esetleg kísérd el a bőrgyógyászhoz.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy gombás a fejbőre. Ijeszd meg vele, hogy kihullhat a haja. Bár ha ennyire nem igényes, akkor lehet az se érdekelné.
3/3 Salx Narval válasza:
Hát, nehéz azon segíteni, aki nem engedi.Minden esetre elgondolkodtató, ha ennyire igénytelen, egy fiatal lány.Én a helyedben nem hagynám ennyiben a dolgot, ha kell a kapcsolatnak is véget vetnék, mert ez igénytelenség és egyben gusztustalan is.De talán szép szóval meggyőzhető.És valóban, a haja elvesztése sem kizárt.Ez egyáltalán nem ijesztgetés, folyamatosan gyulladásban van a fejbőre, valószínű a gombásodás is közrejátszik, valamint az elégtelen tisztálkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!