Babák és kisgyerekek mellett dohányzó szülők. Ezt csak én reagálom túl? Mit gondoltok erről?
Nem szeretnék provokálni, véleményekre vagyok kíváncsi.
Az utóbbi pár napban rengeteg apukát és anyukát láttam babák mellett dohányozni.
Lejjebb a példák:
1. Apuka mellkasára volt fektetve a baba és úgy szívta a cigit.
2. Dohányzó terhes nők.
3. Egy borzasztóan elnyúzott arcú és apró testű (koraszülöttnek tűnő) babát fogott apuka,anyuka pedig velük szemben egy lépésről fújta közvetlen a gyerek arcába a füstöt.
4. Játszótéren dohányzó szülők, a nagyobb gyerekük magában játszik, ők pár lépéssel odébb tologatják a baba korú tesót, közbe anya és apa felváltva füstölt be a babakocsiba. A játékok közé is bevitték a cigit.
Szerintem ez az egész borzasztó. Az ilyen szülők ezt nem tartják károsnak, vagy csak nem érdekli őket sem a gyerekük, sem az,hogy mit gondolnak róluk?
Tudatosan kinozzák a gyereket kérdezö , ez az amit te nem tudsz elképzelni es senki aki jóérzésu mert magából indul ki es arra gondol, hogy biztos azert cigizik a terhes nö , mert nincs tisztaban azzal , hogy mit tesz
Pedig igen . Millió felvilagositó kampány volt es barki utananezhet
Egy slukk füst leszivasa utan a magzat agyának vérellátása lecsökken es elhalhat agyszövet . Figyelemzavarok , csökkent IQ enyhe neurológiai tunetek mutatkozhatnak
Es sokan isznak is es drogoznak is
Mert nem erdekli öket ! Nem szeretik a gyereket !!
Nem azert mert nem tudjak !!!
Emberek !
Higyjetek el , hogy gonoszság létezik !!
"NEM azért bagóznak hogy bántsák a gyereket. Függők, nem tudják letenni. Ennyi."
Nem lehet elintézni annyival, hogy "ennyi". Ha függők is, legalább amikor megtudják, hogy gyereket várnak, legalább akkor, legalább megpróbálhatnának leszokni. De meg se próbálják! Azzal takaróznak, hogy függők, ezért nem tudják letenni a cigit, pedig igenis le tudnák tenni, ha legalább megpróbálnák, millió helyről kaphatnának segítséget, ha egy kicsit is akarnák. Ha nem is végleg, legalább néhány évre lerakhatnák a cigit, amíg a gyerek kicsi. Ha nem is évekre, legalább a terhesség idejére. Ha nem is a terhesség egész idejére, legalább pár hónapra, már az is sokat számítana. De a legkönnyebb csak hátradőlni, hogy "függő vagyok, nem tudok leszokni".
Persze , nem akarnak a gyerekért semmit valtoztatni az életukön. Semmi áldozatot hozni . ANNYIRA nem törödnek a gyerekkel
Nagyon sok gyereket nem szeretnek igazan
Ezt latom , amikor csaladok mellett ulök pl cukraszdaban, ahogy a felnöttek esznek a kicsi ul mellettuk es kap neha a sutemenyek széléböl, szarazabb reszekböl , mig a tartalmas, kremes reszt a szeretö rokonai nyeldeklik
Vagy boltban folyton nemet mondó szulök , par forintos fagyit sem soha, de magának a cigit igen
Talan szaz gyerekböl egyet szeretnek igazan, es akkor sokat mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!