Hogyan szokhatnék le a dohányzásról?
El kell határozni egy napot, amikor leteszed, és akaraterő segít csak, semmi más nem.
Akaraterő erősítőnek pedig: Motiváljon az a tudat, hogy minden szál, amit nem szívsz el, növeli az esélyt arra, hogy hamarabb teherbeess, minden szál amit nem szívsz el, növeli az esélyt, hogy egészséges terhességed lesz, minden szál amit nem szívszel, növeli az esélyt, hogy egészséges anyaként nevelheted fel azt a kisembert, akit a világra hozol.
Ha megállod, és leszoksz róla, akkor kiálltad az egyik próbát, és tényleg készen állsz az anyaságra.
Azt gondolom, hogy elsősorban az kell hozzá, hogy valaki úgy is gondolja, hogy abba akarja hagyni. Akkor, ha valaki tulajdonképpen szeret dohányozni, csak pl. drága, nagyon nem egyszerű. 14 éves koromtól erős dohányos voltam, napi másfél-2 doboz piros cigit szívtam átlagban (13 éven keresztül). Csak akkor sikerült abbahagynom, amikor már tudtam, hogy abba akarom hagyni, és már nem okoz örömet.
Én nikotin rágóval hagytam abba. Nekem bevált, de az nélkül, úgy, hogy csak lerakom, és kész, nekem nem ment volna. Most két és fél éve nem dohányzom. :)
Én csak azt tudom mondani hogy hogy szoktam le.
Több doboz cigit nem vettem.
Ha cigiznem kellett valami olyan kaját vettem aminek erős ize van(erősen fúszeres pl)pl naponta megettem 1-2 chipset ilyen jó erős paprikásat,esetleg ropi.Rágógumizást folyamatosan,az is segit kicsit.
ezzel a taktikával le tudtam szokni.
aztán később el lehet hagyni a chipsek vásárlását is,természetesen azt könnyebb abbahagyni:)
és semmiképp se gyújts rá!még egy fél szálra se!
És gondolj arra hogy nem lesz semmi bajod ha nem cigizel,nem fogsz belehalni a szervezeted "cigihiánya"miatt.
Allen Care: Nikotin stop
Nagyon jó segítség lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!