Terhes vagyok szeretnék leszókni a dohányzásról, de nem igazán megy. Mit tegyek, hogy közben ne legyek idegbeteg?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 10:48
1/5 anonim válasza:
Nem leszel idegbeteg. Koncentrálj a babára, hogy neki ez mennyire ártalmas. Csak őrá gondolj, nem fog tudni rendesen fejlődni, a tüdeje, a szíve, stb. Te sem akarsz beteg babát!!! Gondolj arra, hogy ha megszülöd, akkor majd újra cigizhetsz. Csak szünetet tartassz. Egyébként nem tudom hogy vagy vele, de ha terhesen meglátok dohányozni egy nőt, le tudnám csapni. Egyébként én is le tudtam tenni, pedig tőlem nagyobb bagós nincs, és nem voltam kettyós. Csak el kell döntened. Tényleg. Remélem segítettem. [link]
2/5 anonim válasza:
NE CIGIZZ !!! EGY ÉLETET NYOMORÍTASSZ MEG!!! A FÉLTESTVÉREM(apu felől) AZÉRT LETT ASZTMÁS, MERT AZ IDIÓTA ANYJA CIGIZETT, AMIKOR TERHES VOLT!! MEKKORA BALF@SZ VAGY!!
3/5 Phoney válasza:
Igazából minden idegerősítő, ami szüntetné a nikotinhiányt, ugyanúgy árt a gyereknek... talán gondolj arra, hogy nem akarsz 15 évesen a sérült gyereked szemébe nézni, hátha megnyugtat.
4/5 anonim válasza:
A 20:04 re válaszolnék:sem anyukám sem apukám nem dohányzott soha életében,mégis és is és a bátyám is asztmásak vagyunk.
5/5 anonim válasza:
A rák vigye el a szemöldöködet, anyám mind3munknál letette a cigit egészen addíg amíg még szoptatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!