Szerintetek így már könnyebb lesz leszoknom a dohányzásról?
Nagyon fiatalon kezdtem a dohányzást 13 voltam amikor elkezdtem.most 25 vagyok. Eddig napi 1-1,5 dobozzal szívtam el. sokszor probálkoztam letenni a cigit eggyik napról a másikra de a leghosszabb idő 3 hónap volt. mindig volt valami porbléma hogy hát jaj most mi lesz és hát rágyujtottam és folytattam. az elmúlt 1,5 hónapban változtattam. mikor felkeltem nem gyújtottam rá. pl 8 kor felkeltem akkor 11 kor rágyujtottam majd du 2 kore mielőtt bementem munkahelyre akkor 1 et munka helyen kb a felénél 1 kijöttem 1 és mikor már lefeküdtem akkor sem gyujtottam rá. probáltam minél hamarabb elaludni. tehát most ott tartok hogy napi 4. mostantól elhatároztam hogy mielőtt bemegyek akkor elszívok 1 et és aznap csak ennyi lesz. ezt egy olyan 2 hétig és utánna teszem le remélhetőleg utolsót.
szerintetek ezt a tendenciát kövessem vagy probáljam ujra hogy akkor eggyik pillanatról a másikra? valami tanács? hozzátenném hogy jelenleg büszke vagyok magamra mert habár nem tettem még le de meg tudom azt álni hogy rágyujtsak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!