Allen Carr dohányzásról leszoktató SZEMINÁRIUMmal nem sikerült leszoknom a cigizésről és a tanfolyam árát sem fizették vissza. Van ilyen tapasztalatotok? Hová forduljak, hogy visszaszerezhessem a pénzem?
Figyelt kérdés
Köszönöm, nem leszokási tanácsok érdekelnek, hanem konkrétan az, hogy hova forduljak jogorvoslatért.2015. aug. 25. 22:50
2/9 anonim válasza:
Miert, azt igertek, hogy 100% hogy leszoksz? Azt igertek, hogy ha nem szoksz le, visszafizetik? El kene am olvasni a szerzodest, amit alakapartal, mielott fogyasztovedelemhez rohannal...
3/9 anonim válasza:
Le akarsz szokni, vagy pénzvisszaszerzésre utazol?
4/9 anonim válasza:
Szia, nekem sikerült leszoknom a szemináriumon, de egy barátnőmnek nem. Hiába mondtam neki, hoyg menjen el a 2 db rövidebb előadásra, nem tette meg, így ő sem kapta vissza a pénzét. Akkor én is újra megnéztem a garncia feltételeit és az benne van, hogy 3 hónapon belül kell részt venni a teljes programon( 3 előadás) és jelezni, ha kéred vissza a pénzt. Bocs, nem akarok bunkó lenne, de szerintem ez vállalható, ha valóban komolyan veszed ezt a dolgot. Hétvégét is vannak előadások... Mikor kapsz te bármilyen garanciát nikotin tapaszra, vagy bármilyen más módszerre? a tabletaa pl. 90.000 ft környékén van és nulla garancia van rá. A barátnőm egyébként újra elment most pár hónapra a szemináriumra ( már résztvetteknek sokkal-sokkal kedvezőbb ár is van) és most sikerült neki. Lehet, hogy neked nem volt jó az időzítés... Sok sikert, hiszen a cél tényg az kell, hogy legyen, hogy letedd a cigit.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítőkész, hasznos válaszokat. Külföldre utazásom előtt törölték azt a megerősítőt, amire jelentkeztem. 2 szemináriumon voltam, harmadikon nem tudtam, hiába jelentkeztem, hát így.
2015. szept. 12. 00:31
7/9 anonim válasza:
Es, soha tobbet nem is indul ujabb szeminarium? Nem ertem, miert kene visszafizetniuk barmit is, ha van lehetoseg ujabb szeminariumra. Az hogy te kulfoldre koltoztel, rajtad kivul senkit sem erdekel.
8/9 gorogn válasza:
Kedves Kérdező!
Én pont így jártam, ahogy Te! Amikor szerettem volna érvényesíteni a pénz visszafizetési garanciát, nagyon bunkók voltak. Felesleges amúgy kifizetni a szemináriumért 100.000 Ft-ot, a könyvben minden benne van, a többi csak lehúzás. Lehetne tisztességesen is csinálni, de sajnos ők nem azok!:-(
9/9 anonim válasza:
Én leszoktam ezzel a módszerrel, de egy "csoporttársam" nem. Elment két megerősítő szemináriumra és visszakérte a pénzét. És szó nélkül visszakapta, csak egy e-mail-t kellett írnia. Amikor én voltam a szemináriumon, akkor volt ott egy csaj, aki már kétszer kijárta a 3 alkalmat, harmadszor is belekezdett, mert előtte mindkét alkalommal visszakapta a pénzét. Szóval ha az ügyfél is tartja magát a szerződésben foglaltakhoz, akkor ők is tisztességesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!