Egyik napról a másikra leszokni a dohányzásról?
Szia!!!
Én pont így szoktam le.. egyik napról a másikra tettem le. Eldöntöttem, hogy ha elfogy a cigim, nem veszek többet, és nem akarok napi szinten cigizni, csak kocadohányos, pl. ha vmi nagy buli van sok alkohollal (ez nálunk évente kb 1-2x szokott lenni)… letisztáztam magamban, hogy nincs szükségem a cigire, nem nyújt nekem semmit, több pénzem marad, más sem dohányzik és mégis boldog és elégedett…
Nem arra gondoltam folyamatosan, nem az kattogott a fejemben, h ehj de jó lenne rágyújtani, hanem boldog voltam, hogy végre nem dohányzom…
Az első három hétben nagyon boldog voltam, hogy nem cigizek, én utána kezdtem el nyűgös lenni, de ez 1-2 napig tartott, ismét sikerült lenyugtáznom magamban, hogy nekem ez így tökéletes…
Azóta eltelt egy év, és csak egy céges bulin és a saját lánybúcsúmon gyújtottam rá, szívtam el kb 5 szál cigit. Másnap nem őrültem meg, hogy rá kell gyújtanom ismét.. szimplán kizártam az életemből és ennyi.
Persze van, hogy néha azt álmodom, hogy cigizek és élvezem, de csak mosolygok rajta:)
Szia!
A 3-as vagyok, még annyi, hogy lehet most le fognak pontozni, meg kapom az észosztást, hogy egy könyv hogyan segíthetne, de érdemes elolvasni, nem hosszú, viszont nagyon hasznos, teljesen másképp közelíti meg a dohányzást, mint a többi könyv, itt a link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!