Nem tudok leszokni a dohányzásról! Tudna-e nekem tanácsot adni valaki?
Figyelt kérdés
Erősen rászoktam a cigire. Próbáltam letenni a cigit, de nem ment,mert túlságosan parázós fajta vagyok és ha elő jön a pánikbetegségem (ami félelem mindentől . mindentől ami új dolog. Szédülök , ideges leszek és reszketek + sokszor légszomjam van a para miatt) rögtön egy újabb cigi elszívásához vezet , ami mindig megnyugtat. Nem tudom hogyan oldhatnám meg ezt az egészet. Már engem zavar , hogy folyton a cigihez nyulok. Szeretnék tanácsot kérni , hogy hogyan oldhatnám meg ezt a számomra fontos problémát? Előre is nagyon köszönöm a választ !!!2016. jan. 12. 00:12
1/11 anonim válasza:
Champix 3 honapig (orvos kell felirja). A gyogyszer elnyomja a nikotin vagyat, 3 honap alatt a szervezet kiurul, utana mar konnyu tartani, de azert kell egy minimalis akaratero. A vegleges leszokas kb 12 honap, nalam ennyi volt, kb 12 honap utan mar nem kivantam ragyujtani akkor se ha valaki mellettem cigizett. 30 eves dohanyos voltam, napi 2...3 dobozzal.
2/11 anonim válasza:
1-es mennyit híztál, miután letetted a cigit? Én ettől félek :( (N)
3/11 anonim válasza:
Allen Carr módszer sokaknak bevált, én is a könyve elolvasása után hagytam abba.
A gyógyszeres-tapaszos megoldással (szerintem) az a baj, hogy másféle függőségre szoktat rá azért, hogy az előzőről nagynehezen le tudj mondani...
Nem véletlenül Allen Carr módszerének a legmagasabb a leszokási aránya és ezt ismerősök körében is tapasztalom.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !
2016. jan. 12. 11:08
5/11 anonim válasza:
Hidd el, hogy képes vagy letenni!
6/11 anonim válasza:
Az egy butaság hogy a vigi megnyugtat. Nem nyugtat meg, épp ellenkezőleg. Azért érzed hogy megnyugszol mert ezt szimplan bemagyarazod magadnak. Idővel a dohányzás csak rontani fog a helyzeteden. Én teljesen egészséges voltam, dohanyoztam és merevedési zavarom lett töle, ami sulyos szorongást eredmenyezett. Emiatt leszoktam es eszem ágába sincs visszaszokni.
7/11 anonim válasza:
#2 pontosan 10 kilót
de csak a sör miatt, na meg a vacsorázas, amig cigiztem nem volt étvágyam.
8/11 anonim válasza:
#3 a Champix nem okoz semmiféle függőséget.
9/11 anonim válasza:
Értem, (véleményem szerint) mindenesetre szerencsésebb gyógyszer/tapasz/rágó/stb nélkül csinálni.
10/11 anonim válasza:
Én nem bírtam leszokni gyogyszer nélkül. Többször próbáltam de 24 óránál tovább nem bírtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!