Nem tudok leszokni a dohányzásról! Tudna-e nekem tanácsot adni valaki?
Figyelt kérdés
Erősen rászoktam a cigire. Próbáltam letenni a cigit, de nem ment,mert túlságosan parázós fajta vagyok és ha elő jön a pánikbetegségem (ami félelem mindentől . mindentől ami új dolog. Szédülök , ideges leszek és reszketek + sokszor légszomjam van a para miatt) rögtön egy újabb cigi elszívásához vezet , ami mindig megnyugtat. Nem tudom hogyan oldhatnám meg ezt az egészet. Már engem zavar , hogy folyton a cigihez nyulok. Szeretnék tanácsot kérni , hogy hogyan oldhatnám meg ezt a számomra fontos problémát? Előre is nagyon köszönöm a választ !!!2016. jan. 12. 00:12
11/11 anonim válasza:
A cigit pont ezért kezdték el osztogatni Amerikában a katonáknak még a múlt század elején, mert megnyugtatta őket, és nem kellett annyi kaját adni nekik, mivel a cigi csökkentette az éhségérzetet is. Abba akkor még senki nem gondolt bele, hogy ennyire elhatalmasodik a dohányzás az egész világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!