Mien rendszereséggel és hányszor Vizipipáztok?
-hát én hetente kb.4szer és akkor 2-3 szenet tolunk el
-kb. egy éve kezdtem
-és ne nagyon szívd tüdőre, mert hiába szűr a víz, attól még ugyanugy belazulsz, ergo vannak benne káros anyagok
-és semmi bajom nincs
heti 4 1-3 szénnel? Ezt hogy? Erre kiváncsi vagyok! Én szoktam Vortex kerámiából is szívni amire elve 1,5 szenet kell rárakni illetve 1 óra után még lehet rakni rá egy felet, szóval azt értem ha valaki x mennyiséget szív több szénnel, de a kevesebb az hogy?
Én már kb. 4 éve pipázom, kb. 2,5 éve van itthon is, kb. napi 3-at, van amikor csak 1 van amikor 5-öt is!
Nekem nem lett eddig semmi bajom, pedig teljesen kifujom a levegőt és teli tüdőre szívom, az egyetlen dolog amire vigyáznom kell, nem tudom ez mennyire érvényes rád, hogy kevésbé leszek éhes tőle és az a gond hogy testépitek, de eléggé az a szálkás fajta vagyok, szóval nekem 2-szer annyi kalóriát kéne naponta bevinnem mint régebben, ez az egyetlen problémám!
ahh sokat segített ez a 2 komment de komolyan.
én hétvégenként eltolok 2-3 szenet haverokkal közösen, de am napi szinten egyedül elszivok 1 szenet suli után aztán egyet estefele. Akkor annyira nem vok függő.. sztem
de majd megvizsgáltatom azért magam vmikor, mert fosok h lesz vmi bajom tőle. kb 1 éve tolom
mivel ez a füst olyan alacsony hőfokú a hosszu "út" miatt szinte nem is káros. nem kell ennyire fosnod :D itt egy vidi nézd meg toxikológus véleménye: [link]
ja és ha tényleg félsz vegyél egy ilyet magadnak: [link] vagy ilyet [link]
ja én 3 éve pipázom heti 3-4 alkalommal de nem mindig ha olyan kedvem van egy este 3-4 tömés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!