Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van ennyi drogos, füves...

Miért van ennyi drogos, füves az országban?

Figyelt kérdés

Miért jó valakinek ha mondjuk ezért elviszi a BRFK?

Vagy miért jó az ha beszívsz és pánikroham tör rád, mert azt képzeled, hogy rád dől a fal?

Miért jó halucinálni? Egyáltalán miért jó rászokni a fűre? Sokkal hamarabb meghalsz tőle mint pl a cigitől. Cigitúladagolásról még nem hallottam, de drogtúladagolásról már igen.

Mit érez valaki amikor kívánja a füvet? Miben különbözik ez az érzés a "cigizni akarok" érzéstől?

Ha a fű gyengébb mint az alkohol, akkor miért hal meg évente több ember drogtúladagolásban mint alkoholtúladagolásban?

2015. máj. 16. 15:07
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Big, ásd már el magad! Már elsem olvastam azt a sok hülyeséet amit leírtál, nem érdekel. Normális válaszokat kértem erre ide jön a sok mocskos aljas drogos és belémköt. Te úgy vagy 30 éves mint egy óvodás. Rámírtál elhordtál Mindennek, nem érdekel, tiltottalak több üzenetet egy büdös fuvestol nen fogok fogadni.

Hiába adod elő magadat, hogy magas az iq-d szerintem 100 alatt van. Attól nem lesz magas az iq-d, hogy füves buliba jársz, azaz összeül 8-10 pasi szívni és közben megdugnak 1-2 nőt mind a 10-én, tudom ez, hogy megy, mesélték.

Büszke lehetsz magadra ha már 13 éves porbafingó létedre csak a thc tudott nyugtatni. Most mondják az emberek, hogy elcseszett világban élünk, tényleg abban élünk aki már 12-13 évesen fűvezik annak az iq-ja még a farkában sincs, nem a fejében. Sokszor azt bántják aki 15 évesen elszív heti szinten 3 szál cigit, inkább azt tegye mint, hogy betépve Menjen haza. Ha az én kölyköm jönne haza(ha volna) betépve úgy eltörném a kezét, hogy nem köszönné neg. Egy fiatal 12-13 éves még tanuljon, ne a thc-n járjon az esze! Ez nem büszkeség, szégyen!

2015. máj. 21. 19:19
 32/49 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi ésszel kérdező aranyhalad se legyen nem hogy gyereked
2015. máj. 21. 23:13
 33/49 anonim ***** válasza:
De kérdező az vigasztoljon, hogy az ilyen drogosok, mint én és a többiek, akik mindenféle handabandát terjesztenek a fűről, hogy jó meg miegymást, és még egészségesebb is mint a dohányzás, sőt az alkoholizálásnál is kevésbbé veszélyes. Elfognak tűnni, mert 2020 nagy vezérünk Vitya elvtárs Kocsis Máté drogszakértővel, drogmentessé teszi az országot. És már csak házipálinka ivó, cigarettázó és kávézó igaz magyar emberek maradnak. És ha még is visszatérne a drog, mondjuk valakinek a gyerekénél támadna, akkor a jó magyar szülők, mint te, szépen eltörnék a gyerek kezét. Peace and Love!!!
2015. máj. 22. 13:17
 34/49 A kérdező kommentje:

Ha Ennyi esze lenne mindenkinek a vilgon, és úgy gondolkodna mindenki mint én akkor senki nem keserítené meg a gyerekei és unokái életét azzal, hogy drogozik. Volt egy nagyon jó közeli ismerősöm, kiment Hollandiába dolgozni, kint volt kb 2 évet more visszajött egy drog függő senki Lett belőle aki kinézetre teljesen leépült, a pénzét elverte drogokra és senki lett! Pedig azért ment dolgoz i, hogy pénze legyen, és mire visszajött senki lett.

Lehet, hogy most jól érzed magad a fűtől, színek, röhögés.a neved se tudod stb.

De később ha oda kerül a sor, hogy gyerek unoka bánni fogod!

2015. máj. 22. 15:22
 35/49 anonim ***** válasza:
95%

Még szerencse, hogy nem mindenki olyan "okos", mint te, és nem mindenki "gondolkodik", úgy mint te.

De szerencsére a kormány melletted van. Drog mentes Magyarország 2020.

Az egyetlen proléma, hogy ilyen szüklátókörüen vered itt magad.

De ha neked ez jó, akkor ismételkesd magadban, mint valami imát. A fű az rossz, a fű az rossz, a pia és a cigi jó, a pia és a cigi jó, nem vagyok drogos, én jó vagyok.

2015. máj. 22. 15:30
 36/49 anonim ***** válasza:
35%

Azért van ennyi drogos az országban mert legális az alkohol és annyit vehetsz belőle amennyit akarsz.

A folyékony hígított kábítószer (mert ugye elkábulsz tőle amit részegségnek hívnak) elég komoly drog függőséget tud okozni (alkoholnál ismertebb nevén alkoholizmus) ami agresszivitást okoz családokat választ szét és nem ritkán rengeteg pénzt is felemészt.

Amúgy a füves cigiben nincs annyi káros anyag mint sima cigibe sőt olyan anyag sincs benne ami függőséget okoz, és mivel a fű könnyű drog ezért nem okoz olyan hallucinációkat hogy "rád dől a fal".

a fű ellazulást,nyugalmat és jókedvet okoz.

Különböző kemény drogok okoznak komoly függőséget és erős hallucinációkat.

Sok országba azért használják és ajánlják az orvosok a füvet mert fájdalom csillapító hatású és az étvágyat is meghozza.

Fűhelyzet Európában:

[link]

Piros:Illegális

Narancssárga:Illegális, de a hatóságok nem üldözik

Sötétzöld: Dekriminalizált

Világoszöld: Legális

Amerika:

[link]

sötétzöld:legális

világoszöld:legális gyógyászati célra

piros:illegális

2015. máj. 30. 08:06
 37/49 anonim ***** válasza:
Azt meg még meg se említettem hogy a fű hatása kb. két óráig tart amíg az alkoholnál nem árt aludni egyet.
2015. máj. 30. 08:12
 38/49 anonim válasza:
Elöre leszögezem soha életemben nem használtam semmilyen kábítószert. Tehát vegyük sorra a dolgokat. Drog:olyan anyag ami a szervezetbe bekerülve megváltoztatja a központi idegrendszer müködését és hiánya elvonási tüneteket okoz(hat). Tehát az alkohol is drog, a nikotin is drog, a koffein is drog. Kábítószer: illegális drog. Tények: alkohol miatt rengeteg ember hal meg, cigi miatt ugyszintén. Fű: Ha az ember nem cigiből szívja hanem pl. sütibe süti akkor a testet gyakorlatilag nem károsítja egyáltalán csak a rövidtávú memoriát vágja haza illetve nővelli a skizofrénia kockázatát. Nem okoz fizikai függöséget Alkohol: FIZIKAI FÜGGÖSÉGET OKOZ ráadásul olyan erősek az elvonási tünetei hogy akár bele is lehet halni. Cigi: Kb annyira károsítja a testet mintha a marihuánát elszívja az ember DE az alkoholhoz hasonloan fizikai okoz. Tudnék órákig érvelni de nincs értelme. Szerintem igy néz ki sorrendbe a legismertebb drogok vesszélyessége, ez csak az én véleményem. Koffein, fű(nem elszívva), cigi illetve minden dohánytermék, alkohol, lsd (a testre gyakorlatilag nincs káros hatása, függöséget sem okoz de nem stabil embereket nagyon el tud boritani mentálisan), gyengébb pörgetőszerek (speed eki), biofű, kokain, heroin.
2015. júl. 23. 19:50
 39/49 anonim ***** válasza:
Kábítószer:ami elkábít vagyis az alkohol is az.
2015. júl. 23. 21:10
 40/49 anonim válasza:
Nem az a kérdés hogy, miért van ennyi füves hanem az hogy, mért van annyi seggarc az országban mint te?
2016. jún. 24. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!