Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi most ez a dohányosok...

Mi most ez a dohányosok iránti mérhetetlen utálat, ellenszenv és undor, ami az országban dúl?

Figyelt kérdés
Érdekes,mert még azok is gyűlölik a cigiseket,akik eddig napi 3 dobozzal szívtak,de már leszoktak.Mintha a dohányos nem is lenne ember,és szégyellje magát,amiért egyáltalán rágyújt,még ha ott lehet is dohányozni..
2011. dec. 23. 13:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Engem pl. különösebben nem érdekel ha valaki cigizik, ő baja. Csak ne fújja rám a füstöt!
2011. dec. 23. 13:44
 2/21 anonim ***** válasza:
40%
szerintem nincs utálat, csak végre megmondják, hogy ne kelljen már nekem is szívni a másik füstjét.
2011. dec. 23. 13:49
 3/21 anonim ***** válasza:
8%
Engem sem zavar. Egyszerűen elkerülöm őket. Önrongálók. A kormány amúgy is azt tervezi, hogy a szenvedély okozta betegség gyógyítását maga a páciens állja. Akinek telik cigire, piára, drogra, annak nehogy már mi fizessük a gyógyítását.
2011. dec. 23. 13:54
 4/21 A kérdező kommentje:
Én csak most jöttem ebbe a kategóriába ide először,és azt nem értem,hogy aki nem dohányzik,az miért írogat ide?Nem mintha nem lehetne,de miért érdekli a téma?
2011. dec. 23. 13:57
 5/21 anonim ***** válasza:
11%
Ide az írhat akinek van véleménye a dohányzásról illetve a kérdésedről
2011. dec. 23. 14:05
 6/21 anonim ***** válasza:
Hogy miért? Engemet például egyszerűen kikészít a dohányfüst. Már egészen kis mennyiségben is. Egy dohányosnak ellenben ezt nem tudom elmagyarázni, mert nem is tudja ezt elképzelni, mert nem tudja magát beleélni abba, hogy másvalaki számára ez egészen mást hatással lehet mint őrá. Volt egy munkahelyi kollégám, aki szintén erős dohányos volt, aztán történt valami a szívével és teljesen leszokott a dohányzásról. Akkor értette meg aztán, pár hónapra rá, hogy letette a cigit, hogy miről is beszéltem neki annakidején. Ő sem bírta már a dohányfüstöt.
2011. dec. 23. 14:11
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
ez tényleg furcsa, évtizedekig megfértünk egymás mellett, aztán egyszer csak.. hát szóval ez politika, nem kicsit.
2011. dec. 23. 14:48
 8/21 anonim ***** válasza:

rudolf.th

Dohányzom, mégis utálom, ha a képembe fújják a füstöt. Meg az irdatlan büdös dohányok szagát se bírom.

Kérdező

Nem tudom, én se látom a magyarázatot. Nem kapott szerintem negatívabb kampányt, mint eddig, fogalmam sincs, mi befolyásolta ilyen mértékben a közvéleményt. Mindenesetre engem is zavar a dolog. Lehetek bármilyen "kultúrbagós", utálnak már a cigi látványa miatt is... :/ Szóval tudd, nem vagy egyedül! :)

2011. dec. 23. 16:32
 9/21 anonim ***** válasza:
48%

„Mintha a dohányos nem is lenne ember, ...“

Szerintem a dohányos is ember, csak nem annyi ideig.

Az unokatestvérem 50 évi dohányzás után tüdőrákot kapott. Valószínű, hogy ez lesz az utolsó karácsonya ...

2011. dec. 23. 18:39
 10/21 anonim ***** válasza:

Vol egy férfi rokonom, aki sokat dohányzott. Gégerákja lett, el kellett távolítani a beteg szervet, és ő elvesztette a hangját, amit nagyon rosszul viselt. Nyolc év után halt meg.

Nem a dohányosokat utálom, hanem a dohányfüstöt. Szokjanak le, és maradjanak épek és egészségesek!

2011. dec. 23. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!