Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi most ez a dohányosok...

Mi most ez a dohányosok iránti mérhetetlen utálat, ellenszenv és undor, ami az országban dúl?

Figyelt kérdés
Érdekes,mert még azok is gyűlölik a cigiseket,akik eddig napi 3 dobozzal szívtak,de már leszoktak.Mintha a dohányos nem is lenne ember,és szégyellje magát,amiért egyáltalán rágyújt,még ha ott lehet is dohányozni..
2011. dec. 23. 13:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vol=Volt.
2011. dec. 23. 19:14
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem egy nőismerősöm volt. Sokat cigizett, krónikus gégegyulladása volt. Kb egy hónapot töltött nyugdíjban, és aztán tüdőrákban meghalt. Így nagyobb hasznot hajtott az országnak, mint egy 90 éves koráig lebzselő, nem bagós, aki majd 30 évig zsebeli be a nyugdíját.
2011. dec. 24. 16:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Amennyire utálnak engem a nem dohányzók, én olyan magasról sz*rom le őket ;)
2011. dec. 24. 17:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Osztom az utolsó véleményt.Én dohányzom viszont nem iszom.Ellenben van egy pár dohánymentes ismerősöm,aki full részeg állandóan....na azoknak is büdös a pofájuk tessék elhinni.
2011. dec. 25. 08:38
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát 1.Szerintem a ciginek semmi értelme nincs okos ember nem szokik rá.

2.Hát én 18 éves vagyok nem politizálok de egyszerüen elegem van abbol hogy nem gyözöm kerülgetni a cigiseket,utálom a cigifüstöt magukat mérgezhetik de engem hagyanak ki ebböl.

3.A dohányos már nem is ember,? Persze ember csak ha cigizik akkor ott tegye ahol másokat nem zavvar,szerintem idáig se volt jó visszony dohányos nem dohányos között csak idáig nem mondták ki hogy zavvarta őket!.

2011. dec. 26. 11:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor kezdjük az elejéről:

1. Senki sem születik dohányosnak.

2. Senkit sem kényszerítenek arra, hogy dohányossá váljon. Se a szülők, se az iskola, se semmilyen vallás vagy kulturális hagyományok, politikai, vagy más ideológiai mozgalmak (legalábbis Magyarországon nem).

3. Mindenki teljesen tisztában van azzal, hogy a dohányzásnak nemkívánatos mellékhatásai is vannak és ezek mi mindenből állnak, mint magára a dohányosra és a környezetére nézve is.

Ha ennek ellenére valaki mégis a cigit választja, az az ő saját szabad akaratából és elhatározásából született döntése.

Ezekután én teljesen fér dolognak tartom azt, hogy a dohányzást minden következményét kizárólag a dohányos viselje és ne a környezete és azon belül elsősorban ne a nemdohányosoknak kelljen azt megszívniuk, hogy valaki a cigit választotta.

2011. dec. 26. 15:58
 17/21 anonim ***** válasza:
aki hülye, haljon meg. senki nem mondta, hogy kötelező dohányozni.
2011. dec. 27. 21:47
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Egy dohányos tüdeje (elrettentő példának) :

[link]

2011. dec. 28. 03:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerübb a dohánygyárak bezárása mellett dönteni? És akkor az embereket nem aláznák meg, és nem közösítenék ki.
2012. jan. 3. 04:36
 20/21 anonim válasza:
100%

mennyi f@sz van itt, te jó isten...

-.-

2012. jan. 3. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!