Mi most ez a dohányosok iránti mérhetetlen utálat, ellenszenv és undor, ami az országban dúl?
Hát 1.Szerintem a ciginek semmi értelme nincs okos ember nem szokik rá.
2.Hát én 18 éves vagyok nem politizálok de egyszerüen elegem van abbol hogy nem gyözöm kerülgetni a cigiseket,utálom a cigifüstöt magukat mérgezhetik de engem hagyanak ki ebböl.
3.A dohányos már nem is ember,? Persze ember csak ha cigizik akkor ott tegye ahol másokat nem zavvar,szerintem idáig se volt jó visszony dohányos nem dohányos között csak idáig nem mondták ki hogy zavvarta őket!.
Akkor kezdjük az elejéről:
1. Senki sem születik dohányosnak.
2. Senkit sem kényszerítenek arra, hogy dohányossá váljon. Se a szülők, se az iskola, se semmilyen vallás vagy kulturális hagyományok, politikai, vagy más ideológiai mozgalmak (legalábbis Magyarországon nem).
3. Mindenki teljesen tisztában van azzal, hogy a dohányzásnak nemkívánatos mellékhatásai is vannak és ezek mi mindenből állnak, mint magára a dohányosra és a környezetére nézve is.
Ha ennek ellenére valaki mégis a cigit választja, az az ő saját szabad akaratából és elhatározásából született döntése.
Ezekután én teljesen fér dolognak tartom azt, hogy a dohányzást minden következményét kizárólag a dohányos viselje és ne a környezete és azon belül elsősorban ne a nemdohányosoknak kelljen azt megszívniuk, hogy valaki a cigit választotta.
mennyi f@sz van itt, te jó isten...
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!