Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van ennyi drogos, füves...

Miért van ennyi drogos, füves az országban?

Figyelt kérdés

Miért jó valakinek ha mondjuk ezért elviszi a BRFK?

Vagy miért jó az ha beszívsz és pánikroham tör rád, mert azt képzeled, hogy rád dől a fal?

Miért jó halucinálni? Egyáltalán miért jó rászokni a fűre? Sokkal hamarabb meghalsz tőle mint pl a cigitől. Cigitúladagolásról még nem hallottam, de drogtúladagolásról már igen.

Mit érez valaki amikor kívánja a füvet? Miben különbözik ez az érzés a "cigizni akarok" érzéstől?

Ha a fű gyengébb mint az alkohol, akkor miért hal meg évente több ember drogtúladagolásban mint alkoholtúladagolásban?

2015. máj. 16. 15:07
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
74%

Gratulálok, hogy ügyes média fogyasztó vagy, de fogalmad sincs a témáról.

Igazából nem akarlak meggyőzni, kimosták az agyadat, olyan fogalmi zavaraid vannak, hogy az nem igaz. Rúgjál be naponta kétszer és szívj el három doboz cigit, ha az annyira jobb és egészséges, mint a démoni Mr. Drog.

2015. máj. 17. 19:30
 12/49 A kérdező kommentje:

A fejlettebb országokban az emberek 90 százaléka füvezik, és mit látnak a gyerekek is? Azt, hogy a szülei bedrogozva azt sem tudják hol vannak. Nem csodálom ha már ott valaki 12-15 évesen elkezd megbarátkozni a tudatmódosító szerekkel.Mint ahogy hazánkban is van nagyon sok ember akik az igazat leírják, hogy pl 9-15 évesen szoktak rá a dohányzásra, vagy a mai világban ahol már 12 évesen a gyerekek piálnak akkor mi lenne ha legalizálnák a drogot? Az iskolákban a diák sereg háromnegyede azt sem tudná mi a neve, és ezzel az egész életüket tönkretennék, de nem csak az övékét hanem akár (mint írtam pár hsz-el korábban) a gyerekeik és az unokáig életét is tönkreteszik! Ugyanis tegyük fel van egy eszméletlen füves aki mindennap be van drogozva hazamegy az asszonnyal eldöntik, hogy gyereket akarnak, az asszony nem drogozik, de a férfi igen. Belekezdenek a gyerekgyártásba és hoppá tényleg be is sikerül. Világra hozza a szegény gyereket aki még ártatlan és még semmi nem tett, de már lehet, hogy nyomorult ként jön világra! És ezt érthetjük akárhogy, bármilyen szindrómával, torzként, gén módosulással is születhet! És nem elég, hogy szegény gyerek már amikor megszületett több féle méreganyag van a szervezetében(ezt egy kísérlet kimutatta, hogy az újszülöttek is már méreganyagokkal a szervezetében születnek) hanem még beteg is lesz. Miért? mert az apja egy senkiházi volt aki nem nézte a gyermeke életét, és nevelhetnek egy nyomorék/torszülött gyereket.

És kedves utolsó válaszoló: Te hány embert láttál már becigizve agresszívan viselkedni? Egyet sem?

És hány embert láttál már bedrogozva agresszívan viselkedni? Akár tv-ben akár a valóéletben? Sokat.

2015. máj. 17. 19:45
 13/49 anonim ***** válasza:
60%

Túl sok tv-t nézel már ne haragudjál.. az új dizájn drogok hatása más..azok nem ismertek igazán. De heroin kokain metanfetamin.. ha már kemény drogokról szólsz sem agressziót okoznak..:')

És a genetikában ne legyél okos. Igaz hogy szivás hatására romlik a sperma minősége de igy a teherbeesés valószinűsége kisebb és nem nagyobb az esély a fogyatékkal élő gyerekre (ez amúgy is megvan..!) ha az anya test nem fogyaszt kábitószereket a magzanak az égvilágon semmi baja nem lesz.. bár ha ennyire másképp képzeled el nem is láttál még betépett embert.

Az alkohol és a dohányzás által nem lesz a gyereked fogyatékos?! dehogynem.. csak attól nem félsz mert kevésbé rejtett.

2015. máj. 17. 20:11
 14/49 anonim ***** válasza:
60%

Miért jó az amikor tajrészegre iszod magad, aztán egész este és még következő nap is csak hánysz?

Miért jó az hogy naponta többször bedopsz egy kávét, aztán évtizedeken belül lassan de biztosan kicsinálja a gyomrod meg az érrendszered?

Miért jó hogy bevágsz napi 1 doboz cigit, aztán pár év múlva kapsz egy tüdő vagy szájrákot?

Lehetne még fokozni..

Hallucinálni meg nem hallucinálsz tőle

Amúgy a drog definíciója:

Olyan vegyület amely hatással van az idegrendszerre

Drog az alkohol, kávé, fekete tea, fájdalom csillapítók, nyugtatók, stb stb...

Sok 10ezernyi ilyen vegyület van még, az összeset egybe mosni és a heroinhoz hasonlítani mindet borzalmas butaságra vall

A rászokás pedig sokkal enyhébb mint pl a ciginél, az alkoholizmushoz pedig még csak nem is hasonlítható

De ha már itt tartunk az alkohol a halálesetek 25%ért felel minden évben (ez nagyságrendekkel több mint az összes többi drog által okozott halálozás együttvéve), kevesebb embernek sikerül leszokni róla mint a heroinról, mégis legális, sőt államilag propagálnak a fogyasztására, füvezésbe még soha senki nem halt bele, mégis illegális üldözött kábítószer, ennyit a brfk-ról

Az utolsó mondatod pedig szimplán hazugság

Amúgy nincs nekem azzal bajom kedves kérdező hogy egy tudatlan fröcsögő idióta vagy, a gondom az hogy te is szavazhatsz, és olyan dolgokba is belepofázhatsz amiről halvány lila fingod sincsen de rám is hatással van

2015. máj. 17. 21:37
 15/49 anonim ***** válasza:
95%
Ha szerinted bárki örjöngő vadállat lesz attől, mert elszív egy marihuánés cigit, akkor neked komoly tévképzeteid vannak.
2015. máj. 18. 11:51
 16/49 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 3. Ti visszaolvastatok egyáltalán? Nem? Tegyétek meg, nem csak, hogy nem láttam beszívott embert, hanem azt is láttam, hogy épül le.

Most akkor válasszunk egy drogot, kokain. Feltolod az orrodba és már alig hallod mint beszélnek, mert minden visszhangzik a fejedben. Beveszel bulin egy tabletta drogot, abszolút nem fogod tudni, hogy hogy reagál a szervezeted rá, tehát lehetsz tőle őrjöngő állat aki késsel kergeti a haverját, ja és azt se tudod mit vettél be.

2015. máj. 18. 18:03
 17/49 anonim ***** válasza:

A kérdésedben még a fűről beszéltél, én arra válaszoltam hogy mekkora baromságokat írsz róla

Az előző több oldalnyi válaszod pedig nem fogom végig olvasni, ugyan olyan zagyva hülyeség mint a kérdésed, utolsó válaszodra viszont reagálok

A kokaint akár hagyhatjuk is, Magyarországon elég ritka jelenség, mivel baromira drága, de egész Európában is max. 100 haláleset köthető hozzá évente ami semmilyen szinten sem hasonlítható a legális drogok által okozott évi félmilliós halálozáshoz.

Ez a "beveszel valamit és nem tudod mi az" pedig az un. designer drogok, amiknek robbanásszerű terjedése pont a nagyjából veszélytelen, hagyományos drogok betiltásának köszönhető (pl. fű, eki)

2015. máj. 18. 18:53
 18/49 anonim ***** válasza:
4%

Érdekes, a családban senki se tüdőrákos...

Erős részegen is sokkal járó-, gondolkodóképesebb vagyok, mint a többi beszívott majom, aki azt se tudja, hol van...

+1: nem kell hetente többet fizetni a dílernek, aki ki tudja mikor késel meg pl., vagy kapat el a többivel stb...

De mindegy, a sok hülye liberális usa-(direkt kisbetűvel)-imádó fajböszme drogosnak mondhatod, úgyis leszarják. Én is, amíg belém nem kötsz...

2015. máj. 18. 19:52
 19/49 B.I.G ***** válasza:
60%

Nem olvastam végig az összes kommmentet sőt a második felénél abbahagytam.30 éves leszek 13 éves korom óta szívom a thcnak külömböző erősségű fajtáit.Ez egy kis felvezető volt most kicsit hangenemt váltok mert engem nehívjon senki annak ami nem vagyok 100 kg vagyok ne mond rám hogy kis dugó.Szóval igen 17 éve lassan thc fogyasztó vagyok hol többé hol kevésbé épp mienem van.Aki feltette a kérdést azért had kérdezzem már meg tőle,hogy ha tudatlan vagy miért nem olvasol utánna valaminek mielőtt kijelentéseket teszel?? Te id/ot .........sz.Szóvala thc az nem okoz sem pánikrohamot sem olyan halucinációt hogy rád dől a fal,emeber ez egy növény indiába fedezték fel ennek a növénynek milyen hatása van és köztudottan van fájdalom csillapító hatása nem is kevés.Pl amerikába kb 120000 emberről tudok hivalatosan akienk az orvosa írt fel ílyen fájdalomcsíllpító thct.A akit itt pl derékfályás kerget mint apámat apá fiatal nagyon 46 és 39 évesen kért meg hogy hozzak már neki olyan füvet vagy mit mert már nem hat neki egyik gyógyszer sem

vittem is neki hát Xd jó lett tőle és másnap megkérdeztem na a derekad az tényleg nem fájt neki csak ugye beállt,ami új volt számára,nem szokott rá azóta sem kért meg többet ilyenre pedíg tudja jól hogy milyne hatása van a derékfájására.A másik hogy nevezhetsz valamit drognak ami nem szintetikus te értetlen.Az nem tudatmódosító szer sem kábító szer.Az egy idiában (himalaja)felfedezett fájdalomcsillapítóhatású(istenekk keze által fenszentelt)növény Dehát magyarákodhatok egy ilyen beskatujázott kereszténynek.Elmondom neked te ... retard az alkohol sokkal károsabb a szevezetedre mint bármien thc tartalmú dolog.Én egyetlen egy jegyzésről tudok aki fű miattlalt meg fel volt ütve neki valam,homokszerű anyaggal és elzárta ez a kis szemcse az egyik erét és enyni.17 éves pályafutásom során soha nem hallottam sem betegség kialakulásárol a fű miatt sem más elhalálozásról.sokkal hamarabb meglehet tőle halni?ezt mivel bizonyította és kicsoda mutasd már meg nekem ezt a tesztet vagy felmérést.Én mindent tudok a kultúráról nem fogom neked ide le írni meg sem tisztelnélek azzal hogy egy kultúrát átagyjak egy ilyen beskatujázott......... embernek Olyanokat írsz ide ember aminek még csak utána sem néztél sehol és te kijelentgetsz.Elmondanám akkor hogy nincs thc függő mivel nincsenek fizikai elvonási tünetei ezért nem is drog csak pszichésen lehet rászokni.Miért nem lehet az alkoholistákat,azok tényleg meghalnak sokkal előbb büdösek is nem csinálnak semmit és másra is veszélyes.Ettől nem leszek hülye sem f/sz nem fogok ember ölni na látod ezaz

ettől sokkal jobban kívánok minden csajomat a poéént a pezsgőt és röhögünk nagyokat

mindíg jó a kedvem ,majdnem

csak ha sz/r napom volt akkor pont nem de már is meg van a megoldás teker és gyújtás tőlem csöngethet a póstás.Aki pedig sarozik az kapja be a f/omat

füvek spanjai halljátok a szavamat

én meggyújtom a cigit akkoris ha kivagyok akkor is

ezt döntsd el hogy igaz vagy hamis

és akkor elmondom neked a legjobbbuli ha van hasis meg koko meg pi/ák meg mindenszar öcsém.

Szóval egy tudatla buta ember vagy oltogatni akrsz itt egy olyan kltúrát aminek nagyobb a történelme mint a mi magyar lovagságunk a törökökön az oroszig a mi népünk történelmének nics ekkora multja mint annak.

2015. máj. 19. 08:57
 20/49 B.I.G ***** válasza:
rájöttem mi a bajoid te.Meg van ez egy idős nő és nem tudja minek mi a neve.Amiről ő akar beszélni az a bifű pottpuri de az sem csinál iylet amiket láttok a tvbe csak azt mondják hoygattólk van nem az a kristály vagy zene vagy takony vagy amit épp adsz neki nevet.Látod milyen kis butus öregasszonyvagy még azts sem tudod miről írsz csak írod hogy fű mert hallottál valami foszlányszóta a tvbe.Aviel neked bajod van az azok adrokok amik mostjöttekbe ké3 éve a normáils régi jó cuccok helyett jöttek.Szóval amiről te beszélsz az az új dizajner szarok attól bolondúlnak meg így az emberek és tudod miért kellet ilyen dizainer drogot csinálni.Pont az iylen emeberek miatt mint te na és ebbe tényleg bele fognka dögleni de hát azokat le is szarom azok a legcsövesebb szarok akinek nincs pénze a rendes cuccra.Látud annyira buta vagy,hogy még a rendes nevét sem tudod amit szidni akarsz az a biofű pott purri te tudatlan és annak se3mmi köze a thchoz
2015. máj. 19. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!