Ezek alapján lehet az illető drogos?
Figyelt kérdés
sokszor mered a távolba, bambán, a szeme se rezzen, üres tekintettel,
hogyha valaki beszél hozzá olyan mintha nem figyelne, közbevág más mondanivalójába, azzal, hogy ha nem mondja most amit akar, elfelejti, sokszor kerdezi ezt: mit is akartam? Miről beszéltem?
nem bír sokáig koncentrálni mert muszáj mozognia, a lábát mozgatnia, vagy egy ceruzát vagy valami..
2014. nov. 19. 20:45
1/2 anonim válasza:
akár... de akár hiperaktív is, vagy egyéb koncentráció zavaros betegségben szenvedõ is...
2/2 anonim válasza:
nem. van olyan hogy valaki úgy született, hogy fiatal korában magyarázat nélkül súlyos mértékben fáradtabb, energiátlanabb+van itt egy kis pszichés tényező is amiről szintén nem tehet. Én is ilyen vagyok, valamiért néha olyan fáradt vagyok, hogy már kellemetlen érzés, olyankor a beszélgetés nehézség, mert szellemileg lelassulok, a végtagjaim muszály mozgatnom,nyújtóztatnom, mert ha nem teszem kellemetlenül érzem őket... nem kell alapbol ilyenekre gondolni hogy drogos, előítéleteket fejeltsük el. sok félék az emberek, nem mindenki átlagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!