Miért van ennyi drogos, füves az országban?
Miért jó valakinek ha mondjuk ezért elviszi a BRFK?
Vagy miért jó az ha beszívsz és pánikroham tör rád, mert azt képzeled, hogy rád dől a fal?
Miért jó halucinálni? Egyáltalán miért jó rászokni a fűre? Sokkal hamarabb meghalsz tőle mint pl a cigitől. Cigitúladagolásról még nem hallottam, de drogtúladagolásról már igen.
Mit érez valaki amikor kívánja a füvet? Miben különbözik ez az érzés a "cigizni akarok" érzéstől?
Ha a fű gyengébb mint az alkohol, akkor miért hal meg évente több ember drogtúladagolásban mint alkoholtúladagolásban?
Fokhagymametélttel értek egyet.
19-es Az írásod alapján nem lehetsz 30 éves, aki 30 évesen így ír valószínűleg analfabéta, vagy a fű vette el az eszedet. 13 korod óta füvezel? Gratulálok b+, büszke is vagy rá??? Remélem ebbe döglesz bele. És otthon, hogy mondtad meg? ,,Apa, 13 éves porba fingó létemre csak a thc-s cuccok nyugtatnak meg" Otthon meg, meg is dicsértek, ugye? Valószínűleg még a 8 általános sincs meg neked, de semmibaj.
20-as, a válaszodból alig bírtam kiolvasni valamit. Ha tudni akarod nem vagyok öregasszony, fiatal csaj vagyok, aki ellenzi a füvet.
Valószínűleg te valami fogyatékkal élő ember lehetsz olyan 12 éves kategóriában, aki nem tudja mit okoznak a drogok.
Ami a fűről van írva a neten annak a 90%-a hazugság.
Attól, hogy elnéztem a 2 választ nem voltam betépve egyébként.
Így van te idióta, minden tudományos kutatás hazugság amit a libsibolsi usákok finanszíroznak hogy a kamu eredményekkel nyomorba döntsék dicső hazánkat
Egyetlen szerencsénk hogy vannak ilyen kérdezőhöz hasonló rendkívül d̶r̶o̶i̶d̶ tájékozott és (fél)művelt emberek akik rájöttek a turpisságra és tudják az egyetlen legfőbb igazságot
Pofám leszakad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!