Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van ennyi drogos, füves...

Miért van ennyi drogos, füves az országban?

Figyelt kérdés

Miért jó valakinek ha mondjuk ezért elviszi a BRFK?

Vagy miért jó az ha beszívsz és pánikroham tör rád, mert azt képzeled, hogy rád dől a fal?

Miért jó halucinálni? Egyáltalán miért jó rászokni a fűre? Sokkal hamarabb meghalsz tőle mint pl a cigitől. Cigitúladagolásról még nem hallottam, de drogtúladagolásról már igen.

Mit érez valaki amikor kívánja a füvet? Miben különbözik ez az érzés a "cigizni akarok" érzéstől?

Ha a fű gyengébb mint az alkohol, akkor miért hal meg évente több ember drogtúladagolásban mint alkoholtúladagolásban?

2015. máj. 16. 15:07
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Még így is okosabb vagyok nálad hülyegyerek...
2015. máj. 19. 13:15
 22/49 A kérdező kommentje:

Fokhagymametélttel értek egyet.

19-es Az írásod alapján nem lehetsz 30 éves, aki 30 évesen így ír valószínűleg analfabéta, vagy a fű vette el az eszedet. 13 korod óta füvezel? Gratulálok b+, büszke is vagy rá??? Remélem ebbe döglesz bele. És otthon, hogy mondtad meg? ,,Apa, 13 éves porba fingó létemre csak a thc-s cuccok nyugtatnak meg" Otthon meg, meg is dicsértek, ugye? Valószínűleg még a 8 általános sincs meg neked, de semmibaj.

20-as, a válaszodból alig bírtam kiolvasni valamit. Ha tudni akarod nem vagyok öregasszony, fiatal csaj vagyok, aki ellenzi a füvet.

Valószínűleg te valami fogyatékkal élő ember lehetsz olyan 12 éves kategóriában, aki nem tudja mit okoznak a drogok.

2015. máj. 19. 13:36
 23/49 anonim ***** válasza:
Kérdező: A 19.-es és a 20.-as válaszoló ugyanaz a személy ha nem tűnt volna fel. Lehet, hogy be volt tépve amikor írta, esetleg nem tökéletes a helyesírása(pl. határontúli magyar) de nagyjából az igazat mondta. Nézz már utána a fű témának hiteles forrásból ha tényleg érdekel a téma,jó?
2015. máj. 19. 18:49
 24/49 A kérdező kommentje:

Ami a fűről van írva a neten annak a 90%-a hazugság.

Attól, hogy elnéztem a 2 választ nem voltam betépve egyébként.

2015. máj. 20. 16:08
 25/49 anonim ***** válasza:
85%

Így van te idióta, minden tudományos kutatás hazugság amit a libsibolsi usákok finanszíroznak hogy a kamu eredményekkel nyomorba döntsék dicső hazánkat

Egyetlen szerencsénk hogy vannak ilyen kérdezőhöz hasonló rendkívül d̶r̶o̶i̶d̶ tájékozott és (fél)művelt emberek akik rájöttek a turpisságra és tudják az egyetlen legfőbb igazságot

Pofám leszakad

2015. máj. 20. 17:20
 26/49 anonim ***** válasza:
89%
Fokhagyma: Látod, ilyen amikor kifogysz az "észérveidből" és elkezdesz mocskolódni. Hát gratulálok. Többet kéne olvasnod és tájékozódnod a drog témáról ami végigkísérte eddig is az emberiséget.
2015. máj. 20. 18:55
 27/49 anonim ***** válasza:
Fokhagymametéltnek mindegy, jót tesz a keringésének a pia meg a cigaretta.
2015. máj. 20. 20:01
 28/49 anonim ***** válasza:
Fokhagymametélt te vagy az emberiség szégyene, légyszives ásd el magad valahova, nem füvezel de az agyad ki van sülve.
2015. máj. 21. 00:01
 29/49 B.I.G ***** válasza:
52%
A thc bevitelébe nem lehet belehalni 17 éve fogyasztom.Nem okoz semmlyien maradandó károsodást smmi fizikai retorziót.SEm pszichikait smem akot azt mondja az hazudik.Egyetlen egy dolgot tudok elmondani ami csiná amit tényleg rosszat csiná.A rövidtávú memóriát szétkurja.VAgy csak tényleg olyan meberek halylamostak szívni akikbe alapból bele van kódolva ez a hiba.A THCNAK NINNCS NEEM IS LESZ SOHA KÁROS HATÁSA.KÜÖN GYÓGYSZER ÁG ALAPSZIK RÁ.IDIÓTA HÜLYE MOLYLAPKEAGYÚ BESKATUJÁZOTT KIS 19 ÉVES RIB/NC
2015. máj. 21. 07:16
 30/49 anonim ***** válasza:
:,D
2015. máj. 21. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!