Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigaretta elvonási tünettől...

Cigaretta elvonási tünettől meglehet halni?

Figyelt kérdés

Letettem a cigit végleg és a pulzusom felugrott 100-ra fekvő helyzetben.Napokig pörgött hol 90-hol 100 között.

Közben nagyon izgatott voltam,nem bírtam egy helyben lenni.Kezdtem kimerülni és egyre erősödő szívritmus zavar jött rám és szúrt a mellkhasam.Rá is pánikoltam nyílván.Próbáltam relaxálni,lassítani a légzésemet...stb. végül a nyugtatók tettek helyre.

Majd nem meghaltam! Létezik ilyen elvonás??!!

2015. ápr. 5. 00:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szedj magneziumot! Lassítja a sziv működést. Egyébként ha ennyire nem megy akkor valami alternatív megoldás is lehet átmenetileg, a te szervezetet a nikotint hiányolja, ezt meg is kaphatja pl nikotin rágó formában viszont a leszokast javítja mivel addig se rendes cigit szivsz illetve ez a nikotin mennyiség nem kell hogy annyi legyen mint pl egy doboz cigi.
2015. ápr. 5. 01:17
 2/7 A kérdező kommentje:
oké...köszi :)
2015. ápr. 5. 01:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet ettől meghalni, te sem haltál meg majdnem. Szúrt a szíved, kibírod amúgy, ha ki akarod bírni :)
2015. ápr. 5. 07:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, ne aggódj, nehezén túl vagy, grat a leszokáshoz.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

2015. ápr. 5. 14:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is kellemes ünnepeket!
2015. ápr. 5. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Meghalni nem lehet, és nem lesz tőle komolyabb bajod.

Eddig a dohányzás az stesszlevezetés volt számodra, amikor szívtad. Most pedig ez a stessz benned marad, amit egy kis ideig érezni fogsz, azért ugrik fel a pulzusod. És ha figyeled a pulzusodat csak még rosszabb lesz. Még idegesebb leszel.

El fog múlni.

2015. ápr. 8. 22:17
 7/7 anonim válasza:

Hóóóóóóó ájunk csak meg!

Az "Kellemes Húsvéti Ünnepeket" szó-t csak az iskolázatlan parasztok írják!

Igy helyes: Kellemes húsvéti ünnepeket!

Ez biztos

Amúgy nem lehet meghalni,grat a leszokáshoZ;)

2015. máj. 1. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!