Hektorr7 kérdése:
Le szeretnék szokni a dohányzásról. Ma már nem is szívtam cigit. Adjatok már tippet, tanácsot motivácót pls Mik várhatóak elvonási tünetként?
Figyelt kérdés
Már 6-7 éve cigizek napi fél dobozzal kb. Olyan 0,7-0,8 mg erősségű nikotinú cigarettát szívtam. Az egészségem miatt, a cigi ára miatt és azért mert csökkenti a szorongásoldó, antidepresszáns gyógyszereim plazmaszintjét szeretnék leszokni róla. Milyen elvonási tünetek várhatóak? Ezek a nikotin tartalmú rágók meg stb milyen eredményesek szerintetek?2014. júl. 4. 14:53
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
legyen nálad rágó, és ha rá szeretnél gyújtani kapj be egyet. Jobb ötletem nincs, vagy az elektromos cigi. Nikotin mentes oldattal. A mozdulat meg van a nikotin meg két hét alatt kiürül a szervezetedből
3/7 anonim válasza:
Grat az elhatározáshoz, sok sikert a leszokáshoz:)
4/7 anonim válasza:
Idegesség,éjszakai verejtékezés,hiányérzet,éhségérzet,olyan nemtalálom a helyemet érzése. Türelemmel el fog mulni...
5/7 anonim válasza:
Ha fejbe ! elhatározod nincs elvonási tünet. Sőt még beszélgetni se kell róla. Mert beszélni azok szoktak róla akik igazából nem akarnak vagy nem tudnak a gyenge akaratuk miatt leszokni. Csak mások előtt akarják bebizonyítani hogy " leszoknak " és mindent megtesznek. Vagy elhiszed vagy nem. Két dobozzal rántottam el naponta. Volt olyan is hogy éjszaka felkeltem rágyújtani. Elhatároztam, nem szóltam senkinek és nem volt elvonási tünet. Csak hát a szenvedély betegség az nagyon alattomos.
6/7 A kérdező kommentje:
Tegnap és ma is egész nap nem gyújtottam rá. Hát iszonyúan megvisel. Nagyon fáradt vagyok, alig tudok koncentrálni, folyik az orrom, száraz a szám. Ezen felül apróságok idegesítenek de mégsem vagyok feszült hanem olyan kába. Meg unatkozó.
Nem tudom kár volt rászoknom a cigire mert ez tényleg egy drog és nagyon erős elvonási tünetei vannak
2014. júl. 6. 20:12
7/7 anonim válasza:
Ügyes vagy csak így tovább, ne a múlttal azzal foglalkozz hogy mit hogyan kellett volna mert az már mindegy ami történt megtörtént, azzal foglalkozz hogy ezután mit fogsz csinálni:) Grat, nagyon ügyes vagy, csak így tovább, tevagy az erősebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!