Valaki kezdte így a dohányzást?
nekem 3 haverom így kezdte és most 24-25 évesen mindhárom napi doboz felett szív. Én is kipróbáltam, de nekem k_rvára nem ízlett, úh gyorsan abbahagytam 1-2 próba után.
Ők először csak bulikban kunyeráltak a heveroktól, és divatozotak.
Később, érettségi, egyetemi vizsgák, melóhelyi stressz stb környékén egyre nagyobb a feszültség, és azon vették észre magukat kell a cigi a stressz ellen.
egyre többet szívtak, napi fél-egy doboz környékén, és először mindegyik azt mondta, hogy bármikor le tudja tenni, csak azért csinálja, mert ízlik neki, meg vagány.
Utána először tavaly 2013-14 szlveszterkor fogadtam mindhárommal, hogy le tudnak-e szokni, legalább egy évig nem szívnak...1-1 láda sör volt a tét.
Most szilveszterkor a bulimra mindhárman hozták a láda sört, a legtovább 4 hónap volt, amit az egyik haverom bírt, a másik kettő 2 illetve 4 hétig bírták cigi nélkül. Azóta is bagózik mindhárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!