Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valaki kezdte így a dohányzást?

Valaki kezdte így a dohányzást?

Figyelt kérdés
Haverokkal buliban akár 5-6 szál cigit is el szoktam szívni de ez kb 3 hetente van és van olyan találka amikor egyáltalán nem kívánom, amolyan divatból csinálom. Szoktam rá gondolni, hogy leugrom veszek egy dobozzal, de végül sosem veszek, ám amikor szívom az jó érzés az illatát is szeretem meg azt a "rituálét" ahogyan megsodrom. Ettől lesz bajom? Aktívan sportolok heti 4x1,5óra edzés de nem vettem észre semmilyen változást.

2015. febr. 9. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Sokmindentől függ ezért nehéz előre megmondani, kevésbé árt mintha naponta gyújtanál.
2015. febr. 9. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Sose vegyél és akkor nem lesz gond.
2015. febr. 9. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem 3 haverom így kezdte és most 24-25 évesen mindhárom napi doboz felett szív. Én is kipróbáltam, de nekem k_rvára nem ízlett, úh gyorsan abbahagytam 1-2 próba után.

Ők először csak bulikban kunyeráltak a heveroktól, és divatozotak.

Később, érettségi, egyetemi vizsgák, melóhelyi stressz stb környékén egyre nagyobb a feszültség, és azon vették észre magukat kell a cigi a stressz ellen.

egyre többet szívtak, napi fél-egy doboz környékén, és először mindegyik azt mondta, hogy bármikor le tudja tenni, csak azért csinálja, mert ízlik neki, meg vagány.

Utána először tavaly 2013-14 szlveszterkor fogadtam mindhárommal, hogy le tudnak-e szokni, legalább egy évig nem szívnak...1-1 láda sör volt a tét.

Most szilveszterkor a bulimra mindhárman hozták a láda sört, a legtovább 4 hónap volt, amit az egyik haverom bírt, a másik kettő 2 illetve 4 hétig bírták cigi nélkül. Azóta is bagózik mindhárom.

2015. febr. 10. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!