Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van itt olyan lany aki kizárol...

Van itt olyan lany aki kizárolag Kocadohanyos, vagy szimplan azert cigizik, mert menőnek tartja a dohanyzast?

Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 09:09
 1/4 Dead Angel válasza:
Én cigizek, de nem vagyok lány, és nagyon fel keltette az érdeklődésem ez bizonyos "kocadohányos" kifejezés. Nagyon jót nevettem rajta :D:D:D Elárulnád légyszives, hogy mit jelent? :D
2014. dec. 26. 23:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Kocadohanyos!Nem tüdözi le
2014. dec. 27. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
A kocadohányzásnak nem sok értelme van!
2016. márc. 5. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:

A kocadohányos nem feltétlenül ezt jelzi. Kocadohányos az, aki nem rendszeresen gyújt rá, hanem pl, ha elmegy társasággal bulizni, akkor lejmol egy szálat vagy, hébe-hóba rágyújt, nem a saját cigarettáiból, hanem valakitől kér egy szálat.

Én ki nem állhatom őket, mert ha valaki tudja, hogy hébe-hóba rágyújt, az vegyen egy doboz cigit és használja azt vagy legalább kárpótolja azt, akitől notóriusan lejmol.

Volt nem is egy ilyen ismerősöm, aki "leszokott" vagy "sosem szokott rá", ezért nem is vett cigit, de a bulikban kb olyanok voltak nekem, mint az árnyék, valahányszor kimentem elszívni egy cigit és az egyetemen illetve az irodában is egy dohányos barátnőm meg én voltunk a cigi bank legalább heti háromszor.

Egy nagyon durva eset az volt, amikor munkatársnőm kért naponta tőlem egy szálat, majd felvitte kettőre és 1 hét után rászóltam - megsértődött.

2018. nov. 2. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!