Miért nem tiltják be a dohányzást?
# 1
Jogod van tönkretenni magadat,de ne mások egészségét veszélyeztesd,így is épp elég sz**r van a levegőbe,nem kellenek még az ilyen modortalan ostobák!
Mondjuk az államnak igen jó bevételi forrás, majd hülye lesz betiltani.
Plusz ott van az is, hogy a leszokás egy függőségről nem úgy megy, hogy betiltjuk és akkor boldogság van. Olvass utána a szesztilalomnak. Meg tele lenne az utca csomó ideges, ingerült, panaszkodó, nyávogó emberrel.
Egyébként lehet szólni a bagósoknak kulturált hangnemben. Ha nem alpári paraszt módjára háborogsz rögtön, általában veszik a lapot, legalábbis én eddig ezt tapasztaltam. Csak annak, aki dohányzik, nem mindig szúr szemet, hogy épp merre fújja a szél a füstöt, mennyire lehet érezni, stb.
Egyébként én se vagyok dohányos, nagyon zavaró is tud lenni, de akkor sem kell rögtön pattogni, mint egy felháborodott ovisnak. Elég sok olyan dolog van a világban, ami nem feltétlenül épületes és hasznos, vagy csak bizonyos körök számára jó, másoknak nem, sajnos nem lehet mindent megoldani ilyen egyszerűen.
Talán néhány évszázad alatt sikeresen kiirtják a dohányzást.
Elég naiv dolog azt hinni hogy tiltás hatására megszűnne a dohányzás... az ukrán cigire amíg kereslet van, lesz kínálat is.
Ha a szél pont feléd fújja a füstöt akkor állj a másik oldalra, persze az túl egyszerű lenne és utána nem háboroghatnál itt gyk-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!