Abbahagytam a dohányzást, lehet hogy ettől alacsony a vérnyomásom?
Figyelt kérdés
Újévi fogalaomként letettem a cigit.
Az első két nap torokgyulladásom volt, így könnyebb volt nem szívni. Mihelyst felépültem (3.-a reggel) délutánra alacsony vérnyomás tünetei jelentkeztek, ami aztán be is igazolódott.
Éjjel felerősödik, nappal jobb. De szinte folyamatos. Egyébként is alacsony a vérnyomásom, ritkán előfordul, de általában a végtagok magasba emelése, és pár l folyadék segít.
Lehetséges, hogy összefüggésben van? (Azt hallottam a dohányzás pont hogy megemeli a vérnyomást)
2015. jan. 7. 17:40
1/3 anonim válasza:
Igen megemeli a vérnyomást és a pulzust, mivel szűkíti az ereket, hosszútávon meg úgy is "hagyja" őket, szóval nagyon nem érdemes szívni. De amúgy igen, valószínűleg ettől alacsonyabb a vérnyomásod, nem kell betojni, szépen visszaszokik hozzá a szervezeted. Amúgy mennyi az annyi? 90/60 alatt kell csak félni.
2/3 anonim válasza:
Pont hogy jó.
Ez már azt jelenti, hogy megy ki belőled a sok genyó
3/3 anonim válasza:
mivel a fizikai függõség megvonása komoly testi tüneteket is produkálhat, ez normális... de ne tántorítson el, ha nem gyújtasz rá, rendbe fogsz jönni és pár hét múlva jobban fogod érezni magad, mint dohányos korodban valaha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!