Abbahagytam a cigit, a pulzusom nagyon alacsony lett (55-57). Miért?
Figyelt kérdés
Két hete leszoktam a cigiről. Előtte kicsit magasabb volt a pulzusom, de most már iszonyat alacsony. A magasabb alatt úgy értem, hogy olyan 80-85, most pedig nyugalomba 55-57 körül van. Futok, bár nem élsportolóként, kb. heti 2-3 alkalommal, nem hiszem hogy ez befolyásolja. Futás közben felmegy szépen abba a tartományba ahova kell.
A vérnyomásom normális, 117-120/75-82 körül mozog.
Normális, vagy valami komolyabb baj van?
Mikor cigiztem, esténként lefekvéskor néha néha volt olyan, hogy beszédültem egy pillanatra....
Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 5. 09:09
1/2 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. A dohányzástól az ereid még nem szűkültek be, és elég ez a pulzus szám is a tökéletes vérellátáshoz. Igyál galagonya virágos ágvég, vagy fehér fagyöngy teát. Gyógyszertárban lehet kapni, mindkettő a szívet tartja rendben. Én mindkettőt használom, nem drága.
2/2 anonim válasza:
Még annyit, a nikotinnak is hasonló dopping hatása van, mint a koffeinnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!