Szerinted a dohányzás drog?
Üdvözlöm kolléga Úr/Nő (Ha tippelhetek akkor inkább Úr...)
Én pedig gyógyszerész vagyok.:)
Nem akarok vitába szállni, mert úgysincs semmi értelme...mivel úgysem tudnál meggyőzni...
Csak egy apró megjegyzés, tudod minden ilyen kutatási eredményből, csak egyvalamit hagynak ki, az emberi pszichét. Pedig ami a legfontosabb, az a lélek.
Üdv:MM
Elég sok butaságot olvastam itt. Ez nem szerinted-szerintem kérdése. Ez tény, amit a Google-n megtalálsz, itt nincsenek vélemények!!
A kérdés már elég nagy butaság ezt leszámítva is, ne is haragudj. Azt írtad a dohányzás. Msximum a DOHÁNY lehetne drog.
A kérdésre választ adva:
Nem, a dohányzás nem drog, de még a dohány sem. A dohány viszont tartalmaz NIKOTINt, na az drog, mégpedig stimuláns szer (serkentő). Attól még, hogy legális, attól még drog. És ez nem vélemény, hanem tény, nem szükséges megindokolni.
(Megjegyezném, olyan nincs, hogy pszichoaktív drog. Pszichoaktív szer=drog.)
Az előző vagyok. Bocsánat még egy dolgot nem tudok nem kijavítani.
#2: A koffein ugyanolyan drog, mint a nikotin, vagyis stimuláns szer. Nem ennyi meg annyi erővel. Ezek tények, még mindig. És nem, az internet nem drog, jó ég. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!