Arról szeretném az itt lévőket kérdezni, hogy van-e itt olyan, aki hosszabb távon használt herbál/bio-t mindegy minek nevezzük?
Nagyon jó barátaim életek ezzel egy ideig.Eleinte titkolták előlem mert tudták hogy mennyire elítélem.(na nem a drogozást hanem azt a szart,ahogy te is mondtad.Sokáig kereskedelmi szintem foglalkoztam rendes fűvel szóval tudom hogy miről beszélek.)Hiába nem mondták hogy mit csinálnak láttam hogy leszarnak mindent,mocsokba,koszba élnek.Leszarták a számlákat úgyhogy kikapcsolták az áramot náluk.Heten éltek egy panel lakásba áram nélkül,úgy hogy a 12 éves gyerek gyertya mellett irt leckét mert senkit nem érdekelt hogy mi van, csak fetrengtek az ágyba és szívták azt a szemetet.Én megszakítottam velük a kapcsolatot mert nem bíztam nézni hogy mi van náluk.Pár hónap múlva mikor már hánytak,betegek voltak,magukba beszéltek,akkor észrevették hogy valami nem oké és leálltak róla.Kitakarítottak,rendet raktak,befizették a számlát.Szóval elkezdtek normálisan élni.Azóta megint jóba vagyunk és nem csinálják.Soha többet nem is akarják.
Neked azt mondanám hogy sürgősen hagyd abba,amíg még tiszta a tudatod,tudsz gondolkozni.Remélem tudod hogy egy méreg amit kizárólag azért csináltak hogy pár ezer forint költségen lehessen százezer forint hasznot csinálni.Csak akik előállítják azok nem törődnek azzal hogy tönkremennek tőle az emberek.Ha mindenképpen kell valamit csinálni akkor rendes füvet szívjál.Igaz hogy drágább de természetes anyag,nem káros max a dohány amit beleteszel a cigibe.És nem azért hozták létre hogy mások egészségén és életén gazdagodjanak meg.Ha meglátok valakit biozni fel szoktam ajánlani hogy veszek neki egy gáztöltőt vagy hígítót mert kb az a szint a szipuzás mint a biózás.
Remélem minél hamarabb leteszed és valami más elfoglaltság után nézel :)Remélem segítettem
Nekem egy barátom hosszútávú használat után sikeresen leszokott, két hétig rosszul volt, átmenetileg Rivotrilt írtak neki a szorongás és a dührohamok csillapítására.
Egy másik haverom kevésbé volt ráálva csakúgy szimplán letette. Öt napig volt sz*rul, dörömbölt a szíve, nem tudott enni, aludni. Ő nem szedett semmit, azt mondja nehéz volt, de túlélte.
Azóta sem fogyasztott egyikük sem abból a méregből, tehát le lehet állni vele, de nem áltatlak azzal, hogy könnyű lesz. A családtagjaidat és magadat is készítsd fel rá, hogy bármikor düh és pánikrohamot kaphatsz. A benzók (Frontin/Xanax, Rivotril) segítenek, de egy-két hétnél tovább ne használd mert akkor meg arra kattanhatsz rá, és arról se egy sétagalopp lejönni...
Szurkolok neked, eszméletlen veszélyes az a szer, minél előbb tedd le! És ha egy kis lazulásra vágysz (persze csak utána ha sikeresen lejöttél erről a mocsokról) akkor ott a jó öreg zöld, az kiadja amit ki kell, és nem leszel zombi tőle. ;)
Hajrá!
Az durva utsó! Ezek szerint én szerencsésebb voltam. Lehet, hogy más környéken másmilyen cuccokat tolnak és nálunk nem volt annyira durva, de persze dealertől is függhet, hogy mit ad el. Mert, hogy nekem semmi gondom nem volt a letevésével. Mondjuk olyan nagyon soha nem is voltam rákattanva, de körülöttem az ismerősöknek se volt ilyen durva, bőven nem.
Akárhogyis, tényleg mindenképpen elkerülendő, a rendes zöld ezerszer jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!