Mennyi idő a teljes tisztulás? 3 éve fogyasztok szintetikus kannabinoidokat nem mindennapos használatban.
szintetikus anyagok soha nem tisztulnak ki a szervezetedbõl, a gerinc vízedbõl pl egész életedben kimutatható lesz, pláne ilyen ipari mennyiség után, az esetleges pszichés elváltozások súlyosságuk függvényében javulhatnak 1-2-3 év alatt, de valószínûbb, hogy megmaradnak.
Hozzáteszem én lsd-ztem a 2000-res években, mást mariskán kìvül nem próbáltam.
Üdv
elég viszontagságos 1 év áll mögöttem! 1 éve és 1 hónapja már h letettem!
Egyébként próbálj meg tanulni, segít leküzdeni a szorongást! te szerencsésebb vagy (bár nem tudom, nem írtad) mert nem kaptál pánikrohamot beállva..
kemény az amikor az ember pont az emberektől és saját magától kezd félni és emiatt nem múlik, de hálistennek a személyiségem azon torz része okozta a problémát ahol a tudásom az ember kiismerésére minimálisnak bizonyult.. szóval kicsit több mint 1 éve folyamatosan ember ismeretet tanulok de csak tudományos oldalról közelítve! Egyébként biológiára épített álltalános viselkedés tanai és pszichológi ötvözete adja ki a szükséges információt nekem! Bár közhelyes de olvass, az élesíti az elmét
Ezt én mondom neked aki egykoron 151-es IQ-val rendelkezett majd normál füvezni kezdett (3,5 év) végül műfűbe torkollott az eset (6 hónap, ebből 4 hónapig napi szinten 1-3g) mert unalmas volt az élet és nem jöttem rá akkor h ez valójában a béke és nyugalom egyfajta luxus formája!
most 138-as IQ-m van, piszok belassult vagyok, kajak mint egy zombi.. na de minden rosszban van vmi jó, legalább rájöttem h hogy lehet az állatok nyelvén kiigazodni xD
röhelyesen egyszerű alapon működnek, amolyan alap infókat közvetítenek csak, habár bűn lusta vagyok és nincskedvem kitanulni a művészetét xD
már szinte meg is feletkeztem h az érzelem univerzális egy bizonyos egyedszintű szerveződés felett, minden olyan élőlény ami rendelkezik vele, az mind ugyan azt produkálja, maximum a fejletteb az komplexebb formában :)
Peace, jobbulást
Előző vok még!
Ennek a szarnak a legdurvább mellékhatása a nagy mennyiségű tudás gyors elfelejtése!
a hypocampus ha jól tudom akkor az irányítja a memóriát, amolyan számítógépes példával élve ha az agy memóriája egy ssd akkor a hypocampus egy csipp ami irányítja h az információk hova kerüljenek, na és erre a központra tapad rá ez a szar legjobban és innen erednek a gondok, ha ez sérül akkor hiába van meg az információ az agyad egy eldugott sarkában ha rossz kapcsolás miatt nem férsz hozzá és végül vmi pánik szerű élményben kötsz ki a végén! (nem tom h a hypocampus mennyiben felelős a dolgok ezen részéről, ez egy erős tipp volt és kis tudásból levont következtetés, kössetek bele ha lehet, köszi!)
Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!