1/8 anonim válasza:
Lehetne feldarabolt marihuána is, de látok benne egy fadarabot, szóval inkább szintetikus.
2/8 A kérdező kommentje:
Hol látod benne? Az a kép hibája, nincsen benne, szerintem. :O
2014. szept. 26. 14:23
3/8 anonim válasza:
A bal alsó sarokban. Pont ilyen fadarabok vannak a szintetikus fűben. (Amivel nem jó dolog szórakozni, engem eléggé kikészített anno.)
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos tudom miről beszélsz, több hónapig volt deperszonalizációm miatta, meg amikor csináltam (nyílván nem tudtam hogy az) rengeteg bad tripem. Egyébként szerintem az effektezés miatt is tűnhet barnásnak, ha ugyanarra gondolunk. Mindenesetre ne legyen igazad. :))
Veled mi volt?
2014. szept. 26. 14:44
5/8 A kérdező kommentje:
Na valaki győzzön meg, hogy érdemes-e elszívnom, mert tényleg tiszta cannabis, vagy valami szintetikus vacak.
2014. okt. 3. 14:46
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez "bio", azaz szintetikus (az szokott így kinézni), remélem nem szívtad el..:/ Én nagyon utálom mióta leraktam. Csak a fű :D
7/8 A kérdező kommentje:
Elszívtam három cigibe, fél órás szünetekkel, szerintem elég óvatos voltam. Kicsit pörgette az agyam, jó flesst adott, ha bio volt ha origi. :)
2014. okt. 19. 23:14
8/8 anonim válasza:
Szaga? Általában a biofűnek nincs, vagy nagyon enyhe szaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!