Nem rég, kb fél éve vettem észre, hogy ha dohányzom, akkor köhögök tőle, de nem úgy, mint mikor beteg vagyok, hanem érzem is, hogy valamit felköhögök. Ez nem mindennapos, ritka az ilyen. (kötelező kérdőjel? )
utoló hozzászólónak:
szokott olyan lenni, hogy egy buli után fáj a torkom, émelygek a cigitől és köhögök, de az más, az azért van, mert kiszárad a torkom és rácigizek, stbstb és 1-2 napon belül elmúlik.
de nem emlékszem hogy régebben is köhögtem volna a cigik után, főleg nem közvetlenül stb.
lehet, hogy csak tisztít a szervezetem a kevesebb cigi miatt, és azért köhögök egyre többet?
Igazad lehet. Leszokás közben feléled a tüdő sok füsttől lebénított öntisztulása és a régi trutyikat is kiköhögöd.
Ez jó jel. Csak így tovább!
Nincs komolyabb problémád.. még. A szervezet az jelez. És valóban lehet szó tisztulástól is. Bár az nekem olyan volt hogy felköhögtem valamit. Te nem köhögsz fel semmit szóval száraz, ez árulkodó. Ha ezeket a jelzéseket nem veszed figyelembe akkor jön majd a komolyabb probléma.
Amúgy a tisztulásra rásegíthetsz pl gyógynövényteákkal, és jobb táplálkozással, pl kevesebb tejtermék, több növény (zöldség, gyümölcs stb). De csak akkor ha már lelkiekben elhatároztad hogy leszoksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!