Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tudnátok beszámolókat adni a...

Tudnátok beszámolókat adni a jamaican gold extreme, bonzai winter boost-ról?

Figyelt kérdés
Tudnátok ezekről leiràst adni màrmint a hatásàt illetően, illetve a hosszutávú használat hátrányait.És miben különböznek az 1-2 évvel ezelőtti hasonló szerektől Olyat kèrdeznék aki már használt ilyet. Szeretnék egy kicsit informálódni :) Előre is köszi

2014. dec. 18. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy barátom pszichiátriára került a jamaican miatt, sírva, őrjöngve. Nem is tudtunk róla, hogy ennyire rá van kattanva, mert teljesen elzárkozott, gyakorlatilag fél óránként csinált egy "herbálos" cigit, és ez volt az élete.

Másik két barátom gondolta kipróbálja egyszer a jamaican-t, és annyit tettek a cigibe, mint amennyit zöldből szoktak, eszméletlenül rosszul lettek.

A rövidtávú hatása kicsit hasonlít a fűre, viszont nincs meg az "agycsavarós", gondolkodtató hatás, szanaszét állva bambán ülsz tőle. És fél/egy óra múlva oda a hatás.

Kb. olyan a herbál a fűhöz képest, mint a guminő az igazihoz képest. Én maradnék a természetesnél! ;)

2014. dec. 18. 20:21
 2/4 cli_hlt ***** válasza:

Én régen-régen Spice-t próbáltam ki.

Nagyon hasonlít a kannabiszhoz, miközben egy kicsit más. Ezt elég nehéz leírni.

A Spice-nak (JWH-018 volt benne) vannak kellemetlen mellékhatásai. A kézremegés volt a legzavaróbb.

Nagyon könnyű túladagolni. Egy kicsivel többet szívtam, rögtön remegett a kezem, nem tudtam fókuszálni, erősen szédültem.

A mostani herbálokra is kb. igazak ezek. Sem a hatóanyag, sem az adagolás nem ismert.

Ha ezeket nem tudod róla, ne fogyassz el semmilyen szert. Komolyan.

2014. dec. 19. 08:49
 3/4 cli_hlt ***** válasza:

Ó jaj!

[link]

Idézet onnan:

[FIGYELEM! A legfrissebb, novemberi lefoglalási adatok szerint ugyanez az MDMB-CHMICA jelenleg Magyarországon a(z egyik) legelterjedtebb szintetikus kannabinoid!]

A Drog Fókuszpont / Korai Jelzőrendszer riasztása:

Ausztriában decemberben több nem halálos mérgezéses eset történt 'Bonzai citrus’ és/vagy 'Bonzai Winter Boost’ néven árusított növényi törmelék fogyasztása következtében.

Az egyik mérgezett által fogyasztott anyagban az MDMB-CHMICA nevű vegyületet találták a vizsgálat során.

Az egyik esetben ájulásról és görcsös rohamról valamint emlékezetkiesésről számoltak be.

További infók angolul:

"The Austrian National Focal Point has reported 7 non-fatal intoxications associated with the use of a ‘herbal mixture’ product called 'Bonzai citrus’ and/or 'Bonzai Winter Boost’. The cases occurred this week in the city of Wels, north Austria. Analysis of the product that was used by one of the patients identified MDMB-CHMICA. It is unknown at this stage if the product analysed was 'Bonzai citrus' or 'Bonzai Winter Boost’.

In respect to the nature of the events, the National Focal Point reported that they had received a report from a parent of one of the patients saying that the patient had collapsed and showed spasms and was brought to hospital by ambulance. In the hospital several examinations including CT were performed with no significant result. The patient collapsed at 6pm and was normally responsive at 8am the next day and was released from hospital in the afternoon. The patient has no memory what happened between 6pm and 8am the next day. In addition, according to media reports one of the patients was admitted to the intensive care unit for an unspecified amount of time.

MDMB-CHMICA was originally detected in Hungary on the 8 September 2014 in a seizure of 0.19 grams of herbal product (green/brown in colour). The substance has subsequently been detected in small seizures of powders."

2014. dec. 19. 10:02
 4/4 anonim válasza:
Tavaly kitűnő volt nekik,idén már hatástalant árulnak sajnos.
2015. febr. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!