Ha a könyvben leírtakat elolvasod és nagyon elgondokodsz rajtuk, nem lesznek elvonási tüneteid, valamint nem fogod azt érezni ha melletted rágyújtana: "jajj de kár hogy nem dohányozhatok, mert lemondtam róla".
Egyébként nekem nem fűződik érdekem hozzá hogy reklámozzam, csak és kizárólag azért mondom, mert nekem bevált.
A nikotinos rágó pedig marta a torkomat (egyszer - amikor nem is akartam leszokni - poénból kipróbáltam egyet, borzalmas volt.
2013. dec. 21. 14:16
12/16 anonim válasza:
ez nem agykontroll, az egy másik dolog..
amúgy a nikotinrágóra is rá lehet szokni, az azért veszélyes egyébként :D
2013. dec. 21. 14:28
13/16 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogyan lehet egyáltalán rászokni arra a szarra.:D Két ismerősömnek is a cigi miatt vették le a lábát. Szívjátok csak, majd akkor döbbentek rá, hogy nem kellett volna, aztán akkor már hiába teszitek le.
2013. dec. 22. 11:01
14/16 anonim válasza:
1. A Carr-módszer ugyanolyan agykontroll módszeren alapul mint a hipnózis. A fickó maga írja, hogy az egyik leszokási kísérleténél járt hipnotizőrnél, és azt fejlesztette tovább a saját észrevételeivel.
2. A nikotinos rágóra nem lehet rászokni, ha az előírtak szerint alkalmazod. Éppúgy, ahogy a torkodat sem kéne, hogy kaparja, ha hajlandó venni a fáradságot, hogy értelmezd a használatát.
A nikotinos rágót illetően: én magam raktam le egyik napról a másikra. Azon kaptam magam, hogy el-el felejtem beveszegetni, aztán egyszerűen nem vettem többet. Semmiféle fizikai elvonási tünetem nem volt. Ez volt kb. 3 hónapja. Azóta jól vagyok és tudom, hogy nincs szükségem többé bagóra.
2013. dec. 22. 14:43
15/16 anonim válasza:
akkor sem agykontroll ,és nem hipnózis, ugyanis nem kell hozzá semmi lazítógyakorlat, elmélyülnöd, más tudatállapot, semmi, csak olvasnod kell. Sima pszichológia. Egyébként ha jól emlékszem, azt írja le, amit a hipnózison látott, hogy egyszerű pszichológiai eszközökkel is miket lehet elérni. Ez csak sima pszichológia. Az agykontrollhoz mindenféle gyakorlatok kellenek nem? Azt meg kell tanulni. Ez megy egy könyv, amit ha elolvasol, elhiteti veled, hogy nem akarsz cigizni, sima pszichológia
2013. dec. 22. 15:49
16/16 anonim válasza:
háát én sokat cigitem régen de aztán beakartam vonulni és rájöttem h egészen rohadtul zavarh kimentem futni és 500 méter után meg akartam hallni aztán nem gyujtottam rá többet kidobtam a doboz cigit meg minden cigit ami volt itthon és probáltam nem találkozni olyanokkal akik cigiznek az elején és minden nap futni jártam amikor futottam ugy megterheltem a tüdömet h eszem ágába sejutott rágyujtani aztán már letudtam futni 3.2 kmt 15 perc alatt jött a siker élmény abba se akartam hagyni a cigi végképp eszembe se jutott és egyszerüen utána azt vettem észeh már nem álmodok olyath rágyujtok (álmodtam ilyet aztán jött a büntudat álmomban de mikor felkeltem jött a hála isten csa álom volt nem is gyujtottam rá) meg h ha valaki rágyujt iszonyat büdösnek találom igy 3 honap után már az egészhez se könyv se kura semmi nem kell cska te magad meg vmi cél amiben siker élményeket tudsz elérni mert ha nincs siker élmény rágyujtassz megint a célodtól meg elmegy a kedved remélem segitettem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.