Ha leszokhatnátok a cigiről, megtennétek?
Bárki leszokhat, kivéve aki nem is akar.
Még csak 11. napnál járok, de megtettem :)
"Pénzügyileg nagyon boldoggá tenne a dolog, de az a helyzet, hogy én azért cigizek, mert szeretek cigizni."
Azért cigizel mert drogfüggő vagy. Minden dohányos ezért dohányzik, nem másért. Amikor majd nem kapsz levegőt normálisan, akkor már nem fogod ezzel hitegetni magad. Azért nyugtat meg a cigi, mert az agyad hisztériázik a nikotin hiánya miatt, ezért kissé feszült leszel. Megkapod a nikotint, jó hogy lehiggadsz. Ha egy ideges nem dohányos szájába dugsz egy égő cigarettát, hidd el, nem fog megnyugodni tőle. Vajon miért?
A kérdésre válaszolva, leszoknék persze. Illetve meg is tettem. És életem legjobb döntése volt.
Leszokhatok. Nem azért cigizek még mindig, mert nem tudok leszokni, még sosem próbáltam leszokni, mert nem akarok.
A cigi tényleg király dolog. Társaságban főleg, nekem jól esik, ha ideges vagyok, ha nem. Cigizni bármikor lehet, a cigi összehozza az embereket, a legjobb beszélgetéseim eddig egy cigi mellett zajlottak, a legtöbb jó estémen cigiztem, rengeteg jó emlék köt hozzá, akármennyire is hülyén hangzik. Persze egészségileg jót tenne, ha leállnék vele (olyan sokat nem szoktam amúgy), de a pénzzel nincs bajom. Valahogy még sosem bántam meg, ha vettem. Ha nincs, akkor kérek. Mindenki, mindenhol cigizik, kizárt, hogy ne kerüljön a kezembe egy szál, ha suliba megyek. A cigi jó téma, a cigivel kereskedni is lehet, és, mint már mondtam, összehozza az embereket.
"Na, szívjunk el egy cigit" - És ennyi, már beszélgetünk is. Ha nem lenne a cigi, nem lenne okom kimenni.
Engem nem érdekelnek a beszólások, én szeretek cigizni. Majd ha úgy adódik, leszokom, mert képes vagyok rá, de most, amíg ilyen fiatal vagyok, és amíg így élvezem, nem áll szándékomban. Nem félek a betegségektől, mástól előbb beteg leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!