Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha ingyen beoltathatnátok...

Ha ingyen beoltathatnátok magatok a H1N1 védőoltással megtennétek?

Figyelt kérdés

előzetesen regeltem az oltásra a mhelyemen, de anyukám a fülembe tette a bogarat a veszélyeiről. Lehetnek súlyos mellékhatásai? Ti mit tennétek?

A munkakörömről annyit, hogy emberekkel foglalkozom, napi szinten kb 50-100 ügyfél fordul meg nálam és nincs lehetőségem állandóan kezet mosni meg ilyenek.

2009. szept. 19. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
NEM.Sajnos,az elmúlt években,nagyon sokszor lehetett látni tévében,vagy olvasni újságban,hogy felnőtt emberek megbénultak például az influenza elleni védőoltástól,szóval én nagyon félek ettől,és inkább nem oltatom be magam,soha semmi ellen.Egyébként szent meggyőződésem,hogy ha nagyon sok gyümölcsöt fogyaszt valaki,akkor elkerüli az influenzás megbetegedéseket.
2009. szept. 19. 16:22
 2/6 anonim válasza:
Én nem. Túl sokat hallok mostanában a direkt népességcsökkentésről és a "járvány van és meghalsz" dolgot. Ugyan miért lenne jó a gyógyszeriparnak ha senki se venne gyógyszert, mert nem betegednének meg?
2009. szept. 19. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Tök ugyanolyan influenza az is, mint a többi, csak felfújják ezt az egészet a médiában, mert nincs jobb dolguk.
2009. szept. 19. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem!

Ugyanolyan,mint a sima influenza.Igen halnak bele emberek,de ha észreveszem a tüneteket és orvoshoz fordulok nem valószínű h baj lesz.Elmondja mit csináljak és ha betartom és sokat pihenek 1hét alatt meggyógyulok.Ennek az egész H1N1-nek a legnagyobb nyertese a gyógyszeripar,mert előállították az oltóanyagot és sokan megveszik.Hozzáteszem más gyógyszereknél évekig tart amíg kitalálják,legyártják,tesztelik,sokszorosítják majd végül a patikákban kapható lesz,ez az oltóanyag pár hét alatt kész lett,s lassan már kapni lehet.Fura,nem?

14/L

2009. szept. 19. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. Van immunrendszerem, az majd elvégzi a dolgát.
2009. szept. 19. 20:30
 6/6 anonim válasza:

SEMMIKÉPP SEM!! HÜLYESÉG!!! NE TEDD!!!

ÖRÜLNEK,HOGY VAN MIVEL RÉMISZTGETNI A NÉPET!! A SOK HÜLYE MEG ELHISZI ÉS MEGY BEOLTATNI MAGÁT, a barátnőm is elkaptam 2 hétig feküdt, és már jól van, akik belehaltak azok vagy krónikus betegek voltak, vagy volt valami más bajuk is.

2009. dec. 30. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!