Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van valaki aki most próbál...

Van valaki aki most próbál leszokni a cigiről?

Figyelt kérdés

Már egy napja nem cigiztem, nagyon bennem van, hogy rágyújtanék :S

Van tapaszom de nem szeretném felrakni, mert tudom, hogy a nikotin okozza az elvonást.

Nincs olyan cigi amiben nincs nikotin és lehet kapni dohányboltban?

2013. nov. 27. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
A dohányzásról leszokni nem egészséges.
2013. nov. 27. 11:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2013. nov. 27. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
1hónapig fizikálisan fgosz szenvedni,aztán lelkileg talán évek kérdése.hogy az agyadból is kitudod e iktatni,azt az ingert,amitől lelkileg fogod kívánni.....ha nem nikotint szívsz,hanem gyógycigit akkor is fogod kívánni,mert lelkileg nem állsz készen,hogy letedd,előbb vagy utóbb visszaszoksz.Mikor majdnem egy évig nem cigiztem,akkor sem mondtam azt másnak,hogy már leszoktam....csak szüntet tartottam,és nem is fogok leszokni,mert nem látom értelmét,ha anyagilag nem tehetném meg,akkor szoknák le csak.
2013. nov. 27. 11:55
 4/8 A kérdező kommentje:
létezik ilyen hogy gyógycigi? abban nincs nikotin?
2013. nov. 27. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia ! Először is ne azt mond ,hogy leszokni ! Ezt a szót felejtsd el !

Azt mondjad helyette,hogy ELDÖNTÖTTED ABBAHAGYOD a dohányzást.

Az első három nap a "kritikus" és onnantól egyre erősebb vagy de az első egy hetet ki fogod bírni mindenféle tapasz,stb. nélkül.

Ne keres semmi helyettesítő dolgot a cigi helyett!

Gondolj arra,hogy egy templomban,hivatalban,stb. vagy és ott nem lehet rá gyújtani.

2013. nov. 27. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
ha így álsz hozzá,hogy gyógycigi meg nikoti8jn nélküli cigi,akkor te nem is akarsz leszokni....akaraterő,és kész!
2013. nov. 27. 12:04
 7/8 A kérdező kommentje:

de izé vagy most nem árultad el van-e olyan cigi :)

a legjobb hogy tőlem 20 méterre van a dohánybolt :S

2013. nov. 27. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez ilyen hozzáállással (még) nem fog menni. Meggyőződésem, hogy a leszokáshoz fel kell nőni. Akkor fog menni, ha úgy állsz majd hozzá, hogy a hátad közepére kívánod a cigit és meggyűlölöd. Ha csak azért, mert külső kényszer alapján akarsz leszokni mert ez a "helyes", addig esélytelen.
2013. nov. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!