Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szoktál le a cigiről?

Hogyan szoktál le a cigiről?

Figyelt kérdés
Mindenféle mód érdekel. A válaszokat előre is köszönöm. Mennek majd a zöld kezek.

2013. dec. 20. 20:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
pofon egyszerű,már legalább kis milliószor sikerült :)
2013. dec. 20. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Túl sok pénzbe került. Inkább könyvekre költöm.
2013. dec. 20. 20:39
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Igazából rá sem szoktam, pedig isten bizony mindent megpróbáltam, hogy sikerüljön.
2013. dec. 20. 20:51
 4/16 A kérdező kommentje:
Humor Heroldok :D Középső köszi :)
2013. dec. 20. 20:58
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Egyszer csak azt vettem észre, hogy nem kívánom már annyira. Jött a rossz idő, bent ugye nem lehet dohányozni, viszont a hidegbe sem vagyok hajlandó kimenni. Néha itthon elszívtam pár szálat a teraszon. Aztán úgy gondoltam, hogy az a pár szál már teljesen felesleges.

Szóval különleges módszer nem kell szerintem, csak elhatározás. Nekem az volt a nehéz, hogy keveset szívtam és úgy gondoltam, annyit "megérdemlek" és nem vagyok hajlandó megvonni magamtól.

2013. dec. 20. 21:04
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

Sokszor nekifutottam én is, elolvastam azt a könyvet, melynek a legújabb kiadását mindjárt ide linkelem.

Ez a teljesen biztos módszer illete ha könyv alapján nem sikerül, érdemes (szerintem ) beruházni a szemináriumba, pláne hogy pénzvisszatérítési garancia is van.

Ha elolvasod a könyvet és el is gondolkodsz a leírtakon, sikerülhet...

[link]

Egy korábbi ilyen kérdés kapcsán itt valaki írta hogy szintén ezzel a könyvvel sikerült leszoknia.

2013. dec. 20. 21:09
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
én is azzal a könyvvel szoktam le, tényleg hatásos (pedig én sem hittem benne eleinte)
2013. dec. 20. 22:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kell olvasni, csak az utolsó cigi után képzeld azt hogy sosem cigiztél és kész. Azt se tudd hogy mi az a cigi.
2013. dec. 20. 22:57
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
Tedd izgalmassá az életed!
2013. dec. 20. 23:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Én nikotinos rágóval és rohadt nagy kitartással. Arra különösen nagy adagban lesz szükséged, mert a leszokás folyamatában messze nem a nikotinelvonás a legnehezebb. Pszichikailag még nagyon sokáig lehet rajta kattogni. Egyébként annak is igaza van, aki azt írta, hogy csak akkor lesz esélyed abbahagyni, ha nem AKARSZ többé dohányozni. Ha úgy rakod le, hogy drága, büdös, egészségtelen, de amúgy imádsz dohányozni, addig hamvában holt a próbálkozás. Be kell sokallni a cigitől. Ebben sokat segíthet a Carr-féle agykontroll módszer is.
2013. dec. 21. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!