Nem tudok leszokni a cigiről, de fájnak a beleim tőle. Mit csináljak?
oks
jó nekedXDXD
Nem értem miért cigizel, ha fáj a beled tőle. Én szeretem a tejet, de nem iszok mert utána futás van... Ennyi.
Én 10 év után hagytam fel a cigivel, mert ilyen-olyan tüdőbetegségeim lettek (gyulladás, megspékelve egy kis asztmával). Azt hittem hogy nem lehet cigi nélkül élni, de igazából nyugodtabb vagyok és kiegyensúlyozotabb, nem is értem mit szerettem rajta annyira.
Na meg a legjobb leszokási módszer, ha végigmész a tüdőelfekvőn, beszélgetsz egy kicsit a betegekkel, és mikor látod, hogy a WC-re is fújtatva megy, aztán az ágy szélén piheg még vagy 5 percet, akkor rájössz hogy nem az a baj hogy kinyiffansz tőle, hanem az hogy éveken keresztül minden levegővétel maga lesz a pokol! Nem ábrándozol, és képzelődsz, hanem minden levegővételnél már a következőre gondolsz, hogy vajon kapsz-e annyi oxigént, hogy ne ájjulj el! Ez nem olyan mint az izomláz, hogy kicsit pihensz és jobb lesz. Egyszer tönkrevágod és bye-bye!
Arról nem is beszélve, hogy elfelejtheted a pihentető alvás fogalmát.
Szóval a leszokás csak elhatározás kérdése, az ép eszeddel felfogod hogy káros, és kész! Meg gondold végig, hogy micsoda őrültség, hogy nyeled a füstöt. Egy földönkívüli látná szerintem tuti borzonkodna egyet! Az első 7 nagyon rossz, de ahogy kiürül a szervezedből már nem fog hiányozni, és rosszul is fog esni.
sajnos erősebb mint én!
az a baj hogy egy csaj miatt szoktam rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!