Nem tudok leszokni a cigiről, de fájnak a beleim tőle. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
normális válaszokat ha lehet!2009. nov. 15. 18:26
1/14 anonim válasza:
Olvass: *****
Én csak ezzel tudtam leszokni 10 év cigizés után, szóval egy próbát talán megér másoknak is:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/14 anonim válasza:
A gondolatod erejével szállj szembe a cigarettával. Nekem is sikerült. Igaz, addigra már beteg lettem. Hidd el, sikerül, ha nagyon akarod. Nem éri meg, hogy az életedet megrövidítsd!
4/14 anonim válasza:
A második hozzászóló vagyok. Semmi hókusz-pókusz nem kellett a lészokáshoz, csak a halálfélelem. Így egy fillérbe sem került!
5/14 anonim válasza:
Egyszerűen határozd el!Egészség vagy cigi!Békülj ki magaddal, és tudat alatt beszéld is meg magaddal hogy vége, nem gyújtok rá!Csak akarat kérdése!Én 7 évi dohányzást hagytam abba így!5 éve nem szívom!
6/14 anonim válasza:
Elsőnek! Hogyan kell megnyitni??Kíváncsi vagyok rá én is!
7/14 anonim válasza:
Adobe readerrel lehet megnyitni, ingyenes progi.
8/14 A kérdező kommentje:
a harmadiknak: gondolkodtam rajta, de egyik ismerősömnek sem sikerült , én meg már nem hiszek benne!
de azért kösz
2009. nov. 16. 09:57
9/14 anonim válasza:
Akaraterővel. Egyébként a beleidnek semmi baja. A nikotin gyorsítja a bélperisztaltikát. Magyarul csak gyorsabban mozog, azt érzed.
10/14 anonim válasza:
Harmadik vagyok. Nekem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!