Aki leszokott a dohányzásról, hogy csinálta? Egyre kevesebbet, vagy egyik napról a másikra?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 19:35
11/14 anonim válasza:
Nekem a fokozatos bejött. (Persze ez nagyon egyéni körülményektől függ: mikor kezdett el dohányozni, milyen mennyiséget és erősségűt szívott, kialakult-e nikotinfüggősége, vagy csak habituális dohányos.)Aki erős dohányos volt, és egyszerre le tudta tenni a cigarettát, annak akaraterejét nagyra tartom és őszintén csodálom.
12/14 anonim válasza:
Ez ember és helyzetfüggő. Ha valaki SZERET dohányozni és pl. az anyagiak miatt akar leszokni annak egy az egyben le kell tennie, mert máshogy nem fog menni. És mint minden leszokásnál, itt is alapvető az erős, megingathatatlan akaraterő, tényleg akarni kell!
Akinek a szervezete tiltakozik ellene és az egészsége érezhető romlása miatt szeretne leszokni annak jó az adagok csökkentése, ami sokkal humánusabb módszer. Az ilyen ember, ha meg van benne az akaraterő nem fog visszaesni, mert az egészsége múlik rajta.
13/14 anonim válasza:
A dohányzásról leszokás sokaknak komolytalan kijelentés, a saját példámból kiindulva én nem is akartam leszokni.Gyomorfájások jelentkeztek tőle, ez adta meg a döntő lépést, ezután azonnal abbahagytam orvosom javaslatára immár 28 éve.
14/14 anonim válasza:
Ez teljesen a te szervezetedtől függ. Én nekem van ismerősöm aki egyik napról a másikra és van olyan is aki fokozatosan. Ez szerintem olyan mint a körömrágás (csak mérgezőbb és erősebb fokozata) én pl. úgy szoktam le a körömrágásról h először megtiltottam magamnak h a kisujjamról lerágjam a körmöt és így tovább fokozatosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!